Pols- en kniebescherming snowboarden

Uit voorraad leverbaar
Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

Bescherming van knie en pols bij het snowboarden

Het beschermen van de pols en knie is geen overbodige luxe tijdens het snowboarden. Indien er sprake is van letsel bij snowboard ongevallen, betreft het in meer dan 50% van de gevallen polsletsel. Gelukkig is dat te voorkomen met de polsbescherming producten bij Sideways Sports. Met een handige "one size fits all" maat past onze polsbescherming bij heren en dames. Bestel deze Wrist wrap voor een ergonomische en flexibele pols beschermer.

Snowboard kniebescherming in handige sleeve vorm

Aanvullend op de flexibele polsbescherming kun je ook bij ons terecht voor de handige lichtgewicht kniebescherming die je knieën beschermt tegen stoten en blauwe plekken. Onze snowboard kniebescherming is gemakkelijk aan en uit te trekken als een sok.

Je vindt nog veel meer protectie en beschermingsproducten voor snowboarden in onze webshop. Denk aan snowboard helmen of een crashpants. We kunnen snel leveren en vanaf €39,95,- hanteren we gratis verzending in Nederland. Heb je vragen of de juiste maat of een product? Stel ze via mail, telefoon, chat of whatsapp voor direct advies.