Niets is zo vervelend wanneer je op de piste staat en je komt erachter dat je een schroefje van je snowboardbinding mist of dat een strap van je binding afbreekt. Sommige vervelende situaties kan je voorkomen door reserve onderdelen snowboard binding mee te nemen op de piste. Wij hebben van diverse merken snowboardbindingen verschillende onderdelen op voorraad. Bijvoorbeeld straps, ratels en schroeven van Burton. Van Flow hebben we ook een heleboel onderdelen om de binding weer compleet te maken.

Reserve onderdelen snowboard bindingen

Mocht je en onderdeeltje verloren zijn of is er iets afgeknapt van je binding? Kijk dan snel naar al onze reserve onderdelen. Staat het onderdeel welke je nodig hebt er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via de klantenservice. Dit kan heel makkelijk via Whatsapp, telefoon of email. We helpen je graag met het vinden van het juiste onderdeeltje zodat jij weer lekker kunt snowboarden.

Niet alle onderdelen staan online maar wij leveren alle onderdelen van snowboard bindingen van Burton, Bent Metal en Flow bindingen.

Verschillende snowboard accessoires

Heb je al een mooi snowboard met bindingen en ben je op zoek naar bijvoorbeeld een leash of tools? Bekijk dan snel al onze accessoires. Heb je moeite om goed op je snowboard te bljven staan terwijl je een been uit de binding hebt? Dan zijn stomp pads, ook wel grip pads genoemd, de oplossing. Deze plak je op je snowboard tegen de binding van je achterste voet. Zodra je de stoeltjeslift uitkomt zet je je voet op de grip pad zodat je het board gewoon kunt besturen.

Snowboardshop in Overijssel

Je kan op onze site makkelijk en snel online bestellen. Wil je liever persoonlijk geholpen? Kom dan langs in onze snowboardshop. Wij hebben een mooie collectie snowboards, snowboard bindingen en boots van de beste merken. Toffe snowboardkleding van Picture en Airblaster en te gekke skibrillen van Anon en Smith