Freeride bindingen

Uit voorraad leverbaar
Filters
78 ProductenPagina 1 van 4

Freeride snowboard bindingen kopen

Ben je al in het bezit van een goed Freeride snowboard en zoek je er een paar goede freeride snowboard bindingen bij? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het juiste adres. In onze collectie vind je snowboardbindingen die perfect zijn voor freeride van de beste merken zoals Clew, Bataleon, Nidecker, Flow, Burton, Rome, Union en Bent Metal. Weet je al welke freeride binding je nodig hebt? Bestel hem dan veilig en snel online.

De beste freeride bindingen

In onze collectie vind je snowboard bindingen voor allerlei verschillende type rijders. Zoek je het liefst de verse poeder op en ben je meestal naast de piste te vinden? Dan ben je een echte freerider. Naast een geschikt freeride board zijn goede freeride snowboard bindingen ook van belang. Over het algemeen zijn freeride georiënteerde bindingen stijver dan bijvoorbeeld een freestyle binding. Een ander kenmerk is dat freeride bindingen een hogere high-back hebben. Hierdoor geven ze meer support en reageren directer.

freeride-bindingen

freeride-snowboard-bindingen

Waarop letten bij het kopen van een freeride snowboard binding?

Van groot belang is natuurlijk dat de bindingen goed passen bij je boots. De meeste bindingen zijn goed verstelbaar. Zo kan je bij Union bv de binding perfect centreren doordat je de heelcup uit kunt trekken. Hierdoor komt de schoen precies in het midden van het board te staan waardoor je goed druk op de staalkant kan zetten. Wil je langskomen in de winkel om te kijken welke freeride binding het beste bij jou en je snowboard past? Neem dan altijd je snowboard schoenen mee wanneer je deze in je bezit hebt. Ben je nog op zoek naar je eigen snowboard schoenen? Bekijk dan eens onze collectie freeride snowboard schoenen.

Freeride snowboardbindingen online kopen bij Snowboards.nl

Weet je precies welke Freeride snowboard bindingen op je board passen? Bestel de bindingen dan veilig en snel online. Heb je meer informatie nodig om tot de juiste keuze te komen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze snowboard shop. Naast te gekke dames snowboard bindingen vind je uiteraard ook een ruime collectie snowboards en snowboard schoenen in onze winkel en webshop. 

Bekijk snel onze gehele collectie snowboard bindingen