Freestyle bindingen

Uit voorraad leverbaar
Filters
130 ProductenPagina 1 van 6

Freestyle snowboard bindingen kopen

Heb je al een goed freestyle snowboard en zoek je nog een paar mooie freestyle snowboard bindingen? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het juiste adres. Wanneer je geregeld in het funpark te vinden bent, geen kicker uit de weg gaat en ieder rail mee wilt pakket, dan weet je dat je een echte freestyler bent. Snowboard bindingen die goed bij deze stijl passen zijn vaak lichter en flexibeler. Doordat ze lichter zijn zal het draaien in de lucht makkelijker gaan. Daarnaast zorgt de flexibiliteit dat je meer invloed kan uitoefenen op de binding om grabs uit te voeren. Wanneer je een trick of sprong niet perfect landt zal een soepelere high-back niet direct afstraffen.

Freestyle bindingen voor beginners

De soepel high-back en de vergevingsgezindheid maken freestyle bindingen ook uitermate geschikt voor de beginnende snowboarders. De zachtere flex van freestyle snowboard bindingen helpen je te manoeuvreren op lagere snelheden. Daarnaast laten de bindingen het toe, met name door de lagere high-back, om rechterop te staan. Niet ieder foutje zal afgestraft worden in tegenstelling tot stijve freeridegeoriënteerde snowboard bindingen. Vanwege de eigenschappen van dit type binding zijn freestyle bindingen uitstekend te combineren met snowboardschoenen met eenlage flex of snowboardschoenen met een medium flex. 

freestyle-snowboard-bindingen

freestyle bindingen

De beste freestyle snowboard bindingen

Regelmatig ontvangen we de vraag welke freestyle snowboard bindingen het beste zijn. Het antwoord op de vraag is niet zo simpel. De beste freestyle binding voor jou is de binding die het beste bij je past qua budget, maat en merkvoorkeur. In ons assortiment vind je de freestyle bindingen van de beste merken van o.a. Clew, Bataleon, Union, Burton, Flow, Arbor, Bent Metal, Rome en Jones. Ben je al in het bezit van goede snowboard schoenen? Neem deze dan mee naar onze winkel dan stellen we de binding direct op de juiste manier af. Liever online nieuwe freestyle bindingen bestellen? Kijk dan eerst goed in de schoen naar de maat en bestel de juiste maat snowboard bindingen

Freestyle snowboard bindingen online bestellen

Nieuwe freestyle snowboard bindingen bestel je veilig en snel bij snowboards.nl. Je filtert makkelijk en snel op merk, maat en type zodat je razendsnel de beste binding vindt. Heb je meer informatie nodig? Of wil je de bindingen graag komen bekijken? Kom dan langs in onze snowboardshop. Naast gave freestyle snowboard bindingen kan je bij ons uiteraard ook terecht voor mooie snowboards van verschillende soorten. Je vind bij ons freestyle snowboards, park snowboards, all mountain snowboards, freeride snowboards en carving snowboards.