Directional twin snowboards

Filters
7 ProductenPagina 1 van 1
Roxy Breeze
-20%
Roxy Breeze
  €399,95€319,00
  Bataleon Feelbetter
  -20%
  Bataleon Feelbetter
   €449,95€359,00
   Bataleon Spirit
   -20%
   Bataleon Spirit
    €399,95€319,00
    Gnu Essential Service
    -20%
    Gnu Essential Service
     €459,95€369,00

     Directional Twin snowboard; Een van de meest veelzijdig shapes 

     Een snowboard kan verschillende shapes hebben. Een veel voorkomende variant is een snowboard met een directional twin shape. Dit wil zeggen dat in de meeste gevallen de vorm symmetrisch is maar dat de bindingen iets naar achteren zijn geplaatst. Het naar achteren plaatsen van de bindingen wordt ook wel setback genoemd. Een groot voordeel van setback is dat een langere nose het board beter laat insturen en het zorgt voor meer float wanneer je de verse poeder in duikt. Daarnaast verloopt het flexpatroon ook niet helemaal symmetrisch. De nose van het board is dan soepeler en de tail weer wat stijver. Dit maakt een directional twin snowboard erg veelzijdig wat je kan met dit type snowboard overal op de berg uit de voeten.

     directional twin snowboard

     Snowboard met directional twin shape ideaal voor all mountain snowboarder 

     Zoals we hierboven al benoemd hebben is een directional twin snowboard super veelzijdig en daarom erg geschikt voor de all mountain snowboarder. De meeste Nederlandse “vakatieboarders” zijn all mountain georiënteerd. Snowboards met dit type shape kunnen prima uit de voeten in de verse poeder of in het funpark. Echt uitblinken ten opzichte van een echt park- of freeride snowboard doen ze niet. Dus ben je het vaakst te vinden op de piste en maak je af en toe een uitstapje naar het park of off-piste? Dan is een snowboard met een directional twin shape aan te raden.

     direction twin snowboard

     Directional Twin snowboards van de beste merken 

     In onze uitgebreide collectie snowboards vind je directional twin shapes van de beste merken zoals BataleonJonesLib-TechRoxyArborBurtonNidecker, Rome, Capita en Gnu. Ieder merk heeft weer hun eigen kijk op het bouwen van een snowboard en bepaalde shapes. Welke de beste is? Dat hangt af van je persoonlijke voorkeur. Wil je graag meer informatie of wil je de snowboards liever in het echt zien? Kom dan langs in onze snowboardshop. Weet je precies wel snowboard je zoekt? Kijk dan snel tussen de dames en heren snowboards om te kijken of jouw favoriete directional twin snowboard er tussen staat.