True twin snowboards

Filters
11 ProductenPagina 1 van 1
Lib-Tech Skate Banana
-20%
Lib-Tech Skate Banana
  €499,95€399,95
  Nidecker Elle
  -20%
  Nidecker Elle
   €249,95€199,00
   Arbor Cadence
   -20%
   Arbor Cadence
    €499,95€399,95
    Gnu Headspace
    -20%
    Gnu Headspace
     €499,95€399,00
     Gnu Ladies Choice
     -26%
     Gnu Ladies Choice
      €569,95€419,00
      Bataleon Distortia
      -20%
      Bataleon Distortia
       €499,95€399,00
       Lib-Tech TRS
       -33%
       Lib-Tech TRS
        €599,95€399,95
        Bataleon Evil Twin
        -20%
        Bataleon Evil Twin
         €549,95€439,00
         Arbor Westmark Camber
         -20%
         Arbor Westmark Camber
          €549,95€439,95

          True Twin snowboard kopen

          Ben je een echte freestyler en ben je meestal in het park te vinden? Dan kan je net zonder een goed true twin snowboard. Een true twin snowboard is volledig symmetrisch. Dit houdt in dat de voor- en even lang als breed zijn. Dit maakt dat snowboards met deze shape zeer geschikt zijn om beide kanten mee op te boarden Ook wel switch rijden genoemd. Ideaal als je lekker speels wit rijden. Daarnaast staan de bindingen gecentreerd op het board. Dit houdt in dat de afstand van het midden van de voorste binding tot het contactpunt van de nose gelijk is aan de afstand van het midden van de achterste binding tot het contactpunt op de tail van het board.

          true twin snowboard

          Voordelen van een True Twin snowboard

          Aangezien de tip en tail van een twin exact gelijk zijn kan je gemakkelijk beide kanten op rijden. Daarnaast is ook het flexpatroon gelijk. Dus het maak in principe niet uit met welke been je voor staat. Wanneer je de binding "duck" zet (-15 + 15) voelt het board exact hetzelfde wanneer je switch rijdt. Ideaal wanneer je speels wilt rijden.

          True Twin snowboard voor freestyle en park rijders

          True twin snowboards zijn populair onder freestylers en park rijders. Daarnaast kan snowboard met een twin shape ook prima voor een all mountain rijder. Wel is het dan raadzaam om de bindingen iets naar achteren te plaatsten wanneer er veel verse sneeuw gevallen is en je naast de piste gaat boarden. Zo creëer je net even wat meer float en ontlast je je achterste been. 

          true twin snowboard

          True Twin snowboards van de beste merken

          Op zoek naar een goed true twin snowboard? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het juiste adres. In onze collectie vind je dames en heren snowboards van de beste merken. Denk hierbij aan  BataleonJonesLib-TechRoxyArborBurtonNidecker, Rome, Capita en Gnu.. Bestellen doe je makkelijk en veilig online. Heb je meer informatie nodig of wil je de boards graag in het echt zien? Kom dan langs in onze snowboardshop om de true twin snowboards te bewonderen

          Bekijk snel onze gehele collectie snowboards