Beginner snowboards

Filters
25 ProductenPagina 1 van 2

Snowboard voor beginners kopen

Na paar keer een snowboard gehuurd te hebben ben je nu op zoek naar je eerste snowboard. Het is verstandig om te kiezen voor een beginner snowboard. Maar wat maakt nou een snowboard een beginner board? Dat hangt van enkele eigenschappen af. Op Snowboards.nl vind je een grote collectie beginner snowboards van de beste merken zoals  BataleonJonesLib-TechRoxyArborBurtonNidecker, Rome, Capita en Gnu.

Welk snowboard kies je?

Wanneer je als beginner op zoek bent naar je eerste snowboard, dan is het raadzaam om een snowboard te kopen met een directional twin shape en een softe flex. Daarnaast zijn ze in de torsie niet heel stijf waardoor het board zicht makkelijk laat sturen of draaien. Je zal merken dat je met meer vertrouwen op je snowboard staat wanneer je het board goed onder controle kan houden. Een te stijf snowboard laat zich veel moeilijker sturen en zal eerder foutje afstraffen.

snowboard voor beginners

Wat kenmerkt een beginners snowboard?

Een beginners snowboard is ook altijd een stuk goedkoper dan een high-end snowboard. Dat heeft voor een groot deel te maken met de techniek die in de kern van het board zit. Een snowboard voor beginners bestaat in de meeste gevallen uit een kern van populierenhout welke verstevigd is met een biax glasvezel. Duurdere boards kunnen triax of zelfs een quadrax vezel hebben met als extra toevoeging carbon of pauwlania of bamboo hout.

snowboard voor beginners

Snowboard set beginners kopen op snowboards.nl

Jouw eerste snowboard voor beginners bestel je veilig en snel op Snowboards.nl. Je kan gemakkelijk filteren op verschillende eigenschappen zodat je snel een snowboard vindt welke bij je past. Ook wanneer je op zoek bent naar snowboard bindingen voor beginners ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je advies nodig, bijvoorbeeld over welke lengte het meest geschikt voor je is? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel.

Bekijk snel onze collectie snowboards voor heren en dames