Beginner snowboards

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1
Lib-Tech Skate Banana
-20%
Lib-Tech Skate Banana
  €499,95€399,95
  Nidecker Elle
  -20%
  Nidecker Elle
   €249,95€199,00
   Bataleon Feelbetter
   -20%
   Bataleon Feelbetter
    €449,95€359,00
    Lib-Tech Cold Brew
    -20%
    Lib-Tech Cold Brew
     €479,95€383,95
     Bataleon Spirit
     -20%
     Bataleon Spirit
      €399,95€319,00
      Bataleon Camel Toe
      -20%
      Bataleon Camel Toe
       €389,95€311,00

       Snowboard beginner kopen

       Na paar keer een snowboard gehuurd te hebben ben je nu op zoek naar je eerste snowboard. Verstandig is het om te kiezen voor een beginner snowboard. Maar wat maakt nou een snowboard een beginner board? Dat hangt van enkele eigenschappen af. Op Snowboards.nl vind je een grote collectie beginner snowboards van de beste merken zoals  BataleonJonesLib-TechRoxyArborBurtonNidecker, Rome, Capita en Gnu.

       Welk snowboard voor beginners

       Wanneer je als beginner op zoek bent naar je eerste board is het raadzaam om een board te kopen met een twin shape en een softe flex. Daarnaast zijn ze in de torsie niet heel stijf waardoor het board zicht makkelijk laat sturen of draaien. Je zal merken dat je met meer vertrouwen op je snowboard staat wanneer je controle houdt over het board. Een te stijf snowboard laat zich veel moeilijker sturen en zal eerder foutje afstraffen.

       snowboard voor beginners

       Een beginners snowboard is ook altijd een stuk goedkoper dan een high-end snowboard. Dat heeft voor een groot deel te maken hoeveel techniek er in de kern van het board zit. Waar een snowboard voor beginners in de meeste gevallen bestaat uit een kern van populierenhout welke verstevigd is met een biax glasvezel. Duurdere boards kunnen triax of zelfs een quadrax vezel hebben met als extra toevoeging carbon of pauwlania of bamboo hout.

       snowboard voor beginners

       Snowboard voor beginners kopen op snowboards.nl

       Jou eerste snowboard voor beginners bestel je veilig en snel op Snowboards.nl. Je kan gemakkelijk filteren op verschillende eigenschappen zodat je snel een snowboard vindt welke bij je past. Heb je advies nodig over bijvoorbeeld welke lengte je nodig hebt? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel.

       Bekijk snel onze collectie snowboards voor heren en dames