Expert snowboards

Filters
111 ProductenPagina 1 van 5

Expert snowboards kopen

Wanneer je de techniek goed onder controle hebt en altijd volledige controle hebt over je snowboard ben je toe aan een expert snowboard. In onze shop vind je expert snowboards van de beste merken zoals BataleonJonesLib-TechRoxyArborBurtonNidecker, Rome, Capita en Gnu

Wat kenmerkt expert snowboards?

Expert snowboards beschikken t.o.v. beginner snowboards en gevorderde snowboards, over meer premium materialen zoals carbon, titanal en pauwlonia hout. Deze materialen zorgen ervoor dat een board stabieler, stijver en meer respons biedt. Daarnaast zijn deze snowboards voor pro’s altijd voorzien van een snelle sintered base of graphite base. Dit zijn eigenschappen waar je als snowboarder van profiteert wanneer je een hoog niveau hebt. Let wel op dat de eigenschappen van een snowboard voor experts juist nadelig kunnen zijn wanneer je het niveau van expert nog niet hebt. Wees daarom altijd eerlijk tegen jezelf wanneer je de vraag krijgt wat je niveau is. Daarnaast geldt dat ook voor snowboardbindingen en boots. Kies je voor een expert snowboard? Kijk dan ook naar bindingen voor experts en boots in hetzelfde segment.

expert-snowboard

Freeride snowboards voor experts

Expert snowboards heb je in allerlei types. Denk aan park boardsall mountain en freeride snowboards. Vooral in het freeride segment vind je veel expert snowboards wat op zich vrij logisch is. Als beginner duik je namelijk nog niet snel de poeder in en ben je vooral op de piste te vinden. Enkele populaire expert snowboards zijn de Jones FlagshipLib Tech Travis Rice ProArbor Coda en de Bataleon Thunder.

expert snowboard

Expert snowboard online kopen

Bij Snowboards.nl ben je voor het kopen van een expert snowboard aan het juiste adres. In onze uitgebreide collectie snowboards vind je expert snowboards voor zowel heren als dames. Heb je advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze snowboardshop om deze mooie expert snowboards te bezichtigen. Wij helpen je graag met het zoeken naar het beste snowboard voor jou!