Flat snowboards

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Nidecker Elle
-20%
Nidecker Elle
  €249,95€199,00
  Burton Family Tree Pow Wrench
  -21%

  Flat snowboard kopen

  Op zoek naar een goed snowboard met een flat base? Dn bij je bij Snowboards.nl aan het juiste adres! Zoals de naam al doet vermoeden hebben alleen de nose en tail een lichte kromming van Flat snowboards. Het middelste deel van het board ligt volledig vlak op de sneeuw. Het voordeel hiervan is dat het snowboard zeer wendbaar is en zelfs gemakkelijk te besturen is op een lage snelheid.

  flat snowboard

  Flat base snowboard ideaal voor freestyle

  Een flat base snowboard is ideaal voor boxen en rails in het funpark. Ook geeft een snowboard met een flat base meer stabiliteit tijdens een landing dan een volledig rocker snowboard, Daarnaast zal je merken dat je ground tricks makkelijker kunt uitvoering dan een camber snowboard. Ook beginnende snowboards kunnen heerlijk boarden op een snowboard met een flat base. De boards sturen gemakkelijk in en straffen niet ieder foutje af waardoor je met meer vertrouwen op je snowboard staat.

  Voordelen van een flat snowboard

  Enkele voordelen van een snowboard met een flatbase zijn dat ze zeer breed inzetbaar zijn, een goede grip en zeer stabiel zijn voor parkrijders. Een nadeel is helaas dat ze minder pop hebben dan een camber board.

  Flat snowboards van de beste merken

  Op zoek naar een goed Flat snowboard? Bekijk dan snel onze uitgebreide collectie snowboards. In onze collectie vind je dames en heren snowboards van de beste merken. Denk hierbij aan  BataleonJonesLib-TechRoxyArborBurtonNidecker, Rome, Capita en Gnu. Bestellen doe je makkelijk en veilig online. Heb je meer informatie nodig of wil je de boards graag in het echt zien? Kom dan langs in onze snowboardshop.

  flat base snowboard