Snowboard medium flex

Filters
90 ProductenPagina 1 van 4
Arbor Cadence
-20%
Arbor Cadence
  €499,95€399,95
  Bataleon Camel Toe
  -20%
  Bataleon Camel Toe
   €389,95€311,00
   Gnu Money
   Gnu Money
    €449,95
    Lib-Tech MC Snake Kink
    -15%
    Lib-Tech MC Snake Kink
     €579,95€494,95
     Gnu Essential Service
     -20%
     Gnu Essential Service
      €459,95€369,00
      Rome Muse
      Rome Muse
       €449,95
       Nidecker Merc
       Nidecker Merc
        €379,95
        Arbor Westmark Camber
        -20%
        Arbor Westmark Camber
         €549,95€439,95
         Lib-Tech Orca
         Lib-Tech Orca
          €699,95
          Gnu Headspace
          -20%
          Gnu Headspace
           €499,95€399,00

           Medium flex snowboard

           Zoek je een veelzijdig snowboard waar je alle kanten mee op kunt? Dan is een medium flex snowboard een prima keuze. De meeste all mountain snowboards hebben een medium flex. Vriendelijk en vergevingsgezind voor dagelijks gebruik en stijf genoeg voor goede kantengrip en om te carven. Kortom: Als je een gemiddelde rijder bent die nieuw terrein wil verkennen, is medium flex de juiste keuze. Zelfs als je een snowboard voor gevorderden zoekt kun je dit vinden in een board met medium flex. Medium flex geeft je de mogelijkheid om vrijwel overal te gaan zonder twee keer na te hoeven denken.

           medium stijf snowboard

           Snowboard flex 4 t/m 7 - perfect voor all mountain

           Medium flex is waarschijnlijk de meest voorkomende flex voor een snowboard. Medium flex valt tussen de 4 en 7 op de flex-beoordelingsschaal. Medium flex geeft je een goede veelzijdigheid en komt het meest voor op all-mountain boards. Een medium flex snowboard heeft een hoger potentieel dan een soft flexsnowboard, maar de echte experts die keihard van de piste af willen zullen een stijve flex snowboard willen.

           Het enige echte nadeel van medium flex is dat het, omdat het veelzijdiger is, niet echt gespecialiseerd is in één bepaalde stijl. Als je een freestyle- of freeridesnowboard wilt, zal medium flex het waarschijnlijk niet redden.

           Snowboard met medium flex online kopen

           Jouw nieuwe snowboard met een medium flex bestel je veilig en snel op snowboards.nl. In onze collectie vind je heren en dames snowboards van de beste merken zoals  BataleonJonesLib-TechRoxyArborBurtonNidecker, Rome, Capita en Gnu. Ook vind je bij ons snowboard bindingen en snowboard schoenen voor bijna elk type snowboard.

           Heb je vragen of heb je meer advies nodig over een snowboard? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze snowboardshop om de mooie collectie te bekijken. Onze winkel is makkelijk bereikbaar en voor de auto kan gratis voor de deur geparkeerd worden. 

           medium flex snowboard