Snowboard goggles

Uit voorraad leverbaar
Filters
103 ProductenPagina 1 van 5

Snowboard goggles kopen

Ga je binnenkort op wintersport en wil je nog nieuwe snowboard goggles kopen? Dan ben je bij Sideways aan het juiste adres. Onderschat het belang van goede snowboard goggles niet! De bril beschermt je ogen tegen de kou, wind en eventueel een valpartij. Zeker tijdens minder goede omstandigheden ben je beter af met een skibril. Tussen een ski- en snowboardbril zit geen verschil. Wel kunnen er verschillen zitten tussen heren en dames snowboard goggles.

snowboard goggles

Het belang van een snowboard goggle

Naast de bescherming tegen de koude wind krijg je met het dragen van een snowboard goggle geen ongefilterd zonlicht in je ogen. Wanneer de felle Uv-straling rechtstreeks op je ogen straalt kan dat vervelende gevolgen hebben. Tijdens de wintersport is dit gevaar nog groter omdat de sneeuw de Uv-straling weerkaatst. Daarnaast knalt Uv-straling dwars door dikke bewolking heen. Daarom is het dragen van een goed afsluitende snowboard goggle een must tijdens je wintersport.

Wij hebben een mooie collectie ski- en snowboard goggles voor je geselecteerd van verschillende te gekke merken zoals Spy, Smith, Aphex en Anon.

All weather snowboard goggles kopen? Probeer onze Smith goggles

De all weather snowboard goggles van Smith zijn niet meer weg te denken en zijn razend populair. Hoe dit komt? Heel simpel! De kwaliteit en de looks van de Smith brillen zijn erg goed. De lenzen van de Smith goggles zijn voorzien van Chromapop. Hierdoor zie je nog scherper met een beter contrast. Als je het helemaal goed wilt doen hebben we ook Smith helmenwaar de snowboard goggles van Smith perfect op aansluiten.

Goggles van Anon

Ook de ski- en snowboard goggles van Anon zijn erg hip en vernieuwend. De goggles van Anon zijn voorzien van Sonar lenzen. Door Sonar heb je een beter zicht met diepte en contrast. Daarnaast kan je de lenzen van enkele modellen Anon goggles razendsnel verwisselen door het Magna-Tech systeem. Wij hebben ook gave Anon helmen in de collectie waar de skibrillen perfect op aansluiten.

Goggles van Aphex

Het leuke van de ski- snowboard goggles van Aphex is dat je kan wisselen met de banden. Daarnaast krijg je bij de meesteAphex goggles standaard twee lenzen. Een lens voor mooi weer en een lens voor slecht weer.

Categorie lens van de snowboard goggle

Voor ieder type weer zou je een andere lens in je goggle moeten zetten. Nu is dat niet altijd mogelijk. Er zijn drie categorieën lenzen. Categorie 1, 2 en 3.

Hoe feller de zon, hoe donkerder de lens moet zijn. Tijdens een strakke blauwe lucht heb je dus het beste zicht met een skibril met een lens uit categorie 3.

Goggle met cilindrische lens

Een cilindrische lens is gebold van links naar rechts. Aangezien je ogen zelf bol zijn is de afstand tussen de lens en je oog niet overal hetzelfde. Hierdoor kan de lens een licht vertekenend beeld weergeven welke nauwelijks waarneembaar is.

Goggles met sferische lens

Een sferische lens is gebold van links naar rechts als van boven naar beneden. Hierdoor is de afstand tussen de lens en je oog overal hetzelfde. Hierdoor krijg je een superscherp zicht.

Fotochromatische snowboard goggles

Aangezien het weer tijdens je wintersport nooit hetzelfde is weet je nooit wat je te wachten staat. Wil je niet wisselen met je lenzen? Dan is een skibril met een fotochromatische lens ideaal voor jou. Deze lenzen kleuren mee met het licht. Wanneer het zonnig is kleurt de lens donker. Mocht het later op de dag minder mooi weer worden? Geen probleem. De lens kleurt dan langzaam lichter zodat je altijd goed zicht blijft houden.

Snowboard goggles online kopen bij Snowboards.nl

Jouw nieuwe snowboard goggle met fantastisch zicht bestel je veilig en snel op Snowboards.nl. Profiteer van gratis verzenden en een super snelle levering. Heb je meer informatie nodig over een snowboard of snowboard goggles? Wil je graag verschillende goggles passen? Kom dan langs in onze snowboardshop in Nijverdal. We zijn makkelijk te bereiken en je kan gratis voor de deur parkeren.

snowboard brillen