Snowboardbroeken

9 ProductenPagina 1 van 1

Snowboard broek kopen

Nog op zoek naar een goede snowboard broek voordat je op wintersport gaat? Dan ben je bij Sideways aan het juiste adres. Een goede snowboardbroek beschermd je tegen de kou e wind. Daarnaast moet een broek goed ademen en waterdicht zijn. Zo blijf je lekker warm en droog tijdens het snowboarden.  Voor iedere type snowboarder hebben we een geschikte snowboardbroek. Zo draagt een freerider die geregeld een hike van 2 uur zet een shell. Ben je meer een piste boarder en ga je meestal in januari naar de sneeuw? Dan is een snowboard broek met meer isolatie aan te raden.

Wij hebben een mooi collectie samengesteld van Picture en Airblaster. Daarnaast hebben we ook gave bijpassende jassen van dezelfde merken.

Airblaster snowboardbroek

Airblaster is een Amerikaans bedrijf dat gerund wordt door snowboarders voor snowboarder wat precies past in onze visie. Alle snowboard broeken van Airblaster zijn minimaal voorzien van een waterkolom van 10.000 mm. Hierdoor zijn alle snowboardbroeken waterdicht te noemen.

Picture snowboard broek

De volledige benaming van dit mooie merk is Picture Organic Clothing. Het merk maar super gave snowboardkleding die op een duurzame en milieubewuste manier gemaakt wordt.

Zo is een Picture snowboardbroek is gemaakt van gerecycled polyester en heeft een minimale waterkolom van 10.000 mm. Hierdoor zijn alle snowboardboeken waterdicht!

Snowboard broek heren

Snowboard broek voor heren moet uiteraard comfortabel zitten en genoeg bewegingsvrijheid bieden. Tijdens het snowboarden sta je weider dan tijdens het skiën. Dus ga je snowboarden? Ga altijd voor een echte snowboardbroek.

Snowboard broek kopen met gratis verzending

Een snowboardbroek voor dames moet allereerst lekker warm zijn. In onze collectie hebben we diverse dames broeken met verschillende isolatiediktes. Daarnaast hebben we snowboardbroeken met een wijdere en een smalle pasvorm. Kortomg; Snowboard broek kopen? Genoeg keuze bij Sideways!

Waterkolom en ademend vermogen van een snowboardbroek

Over kleur en smaak valt te twisten. Iedereen zal het erover eens zijn dat een snowboardbroek goed moet ademen en waterdicht moet zijn. De waterdichtheid wordt aangegeven middels een waterkolom. Een waterkolom geeft aan in mm hoe waterdicht een snowboardbroek is. Dus hoe hoger het getal des te waterdichter de broek is.

Zo werkt dat ook met het ademend vermogen. Dit vermogen wordt gemeten in gram per m2. Het getal geeft aan hoeveel gram er in 24 uur kan ontsnappen per m2. Dus hoe hoger het getal? Des te beter ademt de snowboardbroek.

Snowboardbroek online bestellen bij Snowboards.nl

Jouw nieuwe snowboardbroek bestel je veilig en snel op snowboards.nl. Wij verzenden de broek razendsnel gratis naar je toe. Wil je liever onze gehele collectie snowboardkleding komen bekijken en wil je graag passen? Kom dan langs in onze snowboardshop.