Snowboard handschoenen

Uit voorraad leverbaar
Filters
40 ProductenPagina 1 van 2

Snowboard handschoenen en wanten

Naast een lekkere warme snowboard jas en snowboard broek mogen goede snowboard handschoenen natuurlijk niet ontbreken tijdens de wintersport. Wanneer je het koud hebt raakt het plezier tijdens het snowboarden snel verloren. Maar wat is nu een goede handschoen? Wij van Snowboards.nl hebben een mooie collectie van verschillende Howl, Burton en Picture snowboard handschoenen op voorraad die je handen goed warm houden, maar ook zacht aanvoelen door gebruik van o.a. fleece. Bekijk de gehele collectie in zowel in de webshop als in de showroom in Nijverdal.

snowboard handschoenen

Het verschil tussen handschoenen en wanten

Geregeld krijgen we de vraag; Wat is het verschil tussen ski handschoenen en wanten? En welke zijn warmer? Je kan stellen dat wanten over het algemeen warmer zijn dan traditionele vingerhandschoenen. Wel is het belangrijk dat je tussen wanten en handschoenen ongeveer dezelfde kwaliteit met elkaar vergelijkt. Bij een want zitten je vingers bij elkaar in 1 ruimte. Daarbij komt dat lucht de beste isolatie is.

Waterdichte snowboard handschoenen kopen

Naast lekker warm en isolerend moeten snowboard en skihandschoenen ook waterdicht en ademend zijn. Aangezien je geregeld met je handen in de sneeuw zit tijdens het snowboarden is het vanzelfsprekend dat de handschoenen waterdicht moeten zijn. Van natte handen krijg je al snel koude vingers. Wanneer je snowboardhandschoenen niet goed genoeg ademen kan het zweet niet weg. De handschoenen worden dan langzaam vochtig aan de binnenkant wat weer leidt tot koude vingers.

handschoenen-snowboard

Maak je snowboard outfit compleet

Ben je naast goede snowboardhandschoenen nog op zoek naar snowboard sokken of onderkleding voor wintersport? Dan ben je bij Sideways aan het juiste adres! Wij hebben een te gekken collectie snowboardkleding van Airblaster en Picture. Vergeet natuurlijk ook de warme mutsen niet.

Bestel je wintersport handschoenen online bij Snowboards.nl

Bestel makkelijk en snel je wintersport handschoenen online bij Sideways of kom langs in onze snowboardshop in Nijverdal. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar om de juiste artikelen voor uw snowboard te adviseren waardoor u nog meer plezier beleeft aan uw wintersport! Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

snowboardhandschoenen