Snowboard jassen

Uit voorraad leverbaar
47 ProductenPagina 1 van 2

Snowboard jas kopen

Ga je binnenkort op wintersport en wil je nog een snowboard jas kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een te ruime collectie snowboardkleding samengesteld met snowboard jassen en snowboardbroeken van o.a.Airblaster en Picture Organic Clothing. Weet je al precies wat je zoekt? Kijk dan snel verder.

snowboard jas

Snowboard jassen voor heren

In onze shop vind je allerlei type snowboard jassen voor heren. Zoek je meer een freeride snowboardjas of zoek je een jas die past bij je freestyle uitrusting? Wij hebben verschillende stijlen in onze collectie. Wil je liever eerst passen? Geen probleem. Kom langs in onze showroom in Nijverdal. Zoek je ook nog een bijpassen broek? Kijk dan hier ook alle snowboard broeken.

Snowboard jas voor dames

Op zoek naar een te gekke snowboard jas voor dames? Zoek niet verder. Bij Sideways hebben we een te gekke collectie snowboardkleding voor dames samengesteld. In deze collectie vind je snowboardkleding voor ieder type snowboarder. 

Weet je precies wat je zoekt? Bestel dan makkelijk en snel online in onze webshop.

Waar moet een goede snowboard jas aan voldoen?

Ga je voor de eerste keer op wintersport? Koop dan een goede snowboard jas en ga niet met je normale jas de sneeuw in. Een normale jas voldoet doorgaans niet aan de technische eisen waaraan een snowboard jack wel aan voldoet. Maar waar moet een goede snowboard jack aan voldoen?

snowboard jassen

Waterdichte snowboardjas

De waterkolom van een snowboardjas geeft aan hoe waterdicht de jas is. Hoe hoger de waarde in 'mm' is, des te waterdichter de stof van de jas is. Zeker als je regelmatig de poeder ingaat is het van belang dat je een snowboardjas hebt met een minimale waterkolom van 10.000 mm. Kijk ook goed of de naden van het jack dicht getapet zijn. Dit voorkomt namelijk dat er water of vocht via de naden naar binnen kan sijpelen. Een goede waterdichte snowboardjas herken je ook aan waterdichte ritssluitingen. 

Goed ademende snowboardjas

Hoe goed een snowboardjas ademt wordt aangegeven in hoeveel gram waterdamp per m2 in vierentwintig uur door de stof kan ontsnappen. Waarom dit belangrijk is? Het zorgt ervoor dat je snowboardjas van binnen droog blijft. Ga je wel eens toeren? Zet je wel eens een hike? Of transpireer je van nature al snel en veel? Dan is een jack met een ademend vermogen van minimaal 10.000 gram te adviseren.

snowboardjas

Snowboard jas combineren met snowboardbroek

Ben je op zoek naar een snowboard jack en een snowboardbroek? En zoek je een te gekke combi? De jassen van Picture en Airblaster kun je vastmaken aan de snowboardbroeken van hetzelfde merk. Zo blijft je snowboardpak altijd goed zitten en voorkom je dat er sneeuw onder je jas komt als je een glijder maakt.

Ook voor een snowboard ben je bij Snowboard.nl aan het juiste adres!