Snowboardsokken

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

Snowboardsokken kopen

Wanneer je geen zere voeten wilt krijgen tijdens het snowboarden is het belangrijk om goede snowboardsokken te dragen. Dit wordt vaak onderschat. Goede ski sokken houden je voeten droog en lekker warm tijdens je wintersport.

Belangrijke zaken bij het kopen van snowboardsokken

Belangrijk is uiteraard om goed naar de maat te kijken. Te kleine snowboardsokken gaan zakken tijdens het snowboarden en te grote sokken gaat ten koste van de pasvorm en je hebt de kans dat de sokken dubbel gaan zitten waardoor je drukpunten in de schoen krijgt.

Daarnaast moet je goed opletten waar de snowboard sokken van gemaakt zijn. Goede snowboard sokken zijn in de meeste gevallen voorzien van Merino wol. Dit type wol kriebelt niet, gaat niet ruiken en is super goed isolerend.

Stance snowboardsokken

Ben je op zoek naar Stance snowboardsokken? Dan ben je bij Sideways aan het juiste adres. Wij hebben een brede collectie hoogwaardige sokken. Stance staat naast hun goede kwaliteit ook bekend om hun te gekke prints!

Nooit meer koude voeten tijdens je wintersport door goede snowboardsokkem

De snowboardsokken van Stance houden je voeten goed droog doordat het materiaal het vocht naar buiten afvoert. Zou je met bijvoorbeeld sokken van katoen gaan snowboarden krijg je zeker koude voeten. Katoen heeft de eigenschap om vocht vast te houden. Het vocht koelt af en het resultaat is koude voeten.

Te gekke snowboardkleding.

Naast supergave snowboard sokken hebben we ook te gekke snowboardkleding van Airblaster en Picture. Nieuwsgierig geworden? Kijk snel naar ons gehele collectie snowboardkleding.