Arbor bindingen

Uit voorraad leverbaar
Filters
7 ProductenPagina 1 van 1

Arbor bindingen online bestellen bij Sideways

Naast de te gekke snowboards van Arbor hebben we ook Arbor bindingen in onze collectie. Hoge kwaliteit snowboardbindingen die erg goed passen bij de snowboards van Arbor.

De collectie Arbor bindingen heren bestaat uit drie modellen. De Arbor Spruce, Cypress en Hemlock. De Arbor Cypress is een freeride georiënteerde snowboardbinding waar de Arbor Hemlock meer voor de all mountain / Freestyle boards is.

Arbor bindingen met System X baseplate

Arbor bindingen zijn voorzien van een System X Baseplate. Ze baseplate voor een maxiale energie overbreng van je lijf naar je snowboard. Samen met Grip-Tech, wat op Arbor Snowboards zit, zorgt dit voor directheid en veel grip.

Arbor Snowboard met bindingen

Wel je een Arbor snowboard compleet maken dan moet je daar zeker een Arbor snowboardbinding op zetten. Wij hebben al een aantal snowboardsets van Arbor voor je samengesteld. Staat je gewenste set er niet tussen? Neem contact met ons en vertel je wens. Ook ben je altijd welkom in onze snowboardshop in Nijverdal. Kom je langs in onze shop dan monteren we de Arbor bindingen graag op je snowboard. Dan weet je zeker dat dit gebeurt op de juiste manier. Daarnaast stellen we direct de bindingen af op je boots. Je snowboardset is dan helemaal klaar voor gebruik.

Liever je Arbor bindingen online bestellen? Bestel voor 17:00 uur en je bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden met PostNL. Naast Arbor bindingen hebben we natuurlijk ook andere snowboardbindingen van de beste merken.

Bekijk snel onze gehele collectie Arbor snowboards