Arbor snowboards

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1
Arbor Cadence
-20%
Arbor Cadence
  €499,95€399,95
  Arbor Bryan Iguchi Pro Camber
  -20%
  Arbor Westmark Camber
  -20%
  Arbor Westmark Camber
   €549,95€439,95

   Arbor snowboard kopen

   Als er een merk is dat mooie snowboards maken is het Arbor wel. Een Arbor snowboard ziet er niet alleen erg mooi ooit door de houten topsheet maar de rijeigenschappen zijn ook ongekend! Arbor maakt al vanaf 1995 boards op een traditionele wijze met duurzame materialen en constructiemethoden.

   Wat maakt een Arbor snowboard zo uniek?

   Het unieke aan een Arbor snowboard is de topheet. Geen een Arbor board is hetzelfde. Het merk was de eerste die de standaard plastic bovenlaag vervangen heeft door een houtfineer. Dit ziet er niet allen te gek uit maar de prestaties zijn hierdoor ook nog eens beter.

   Arbor snowboards met PowerPly topsheets

   De kenmerkende Powerply topsheets zijn gemaakt van een duurzame houten of bamboe toplaag. De natuurlijke nerf zorgt voor de stijl waar Arbor bekend om staat. De functie van de Powerply kan gezien worden als een extra laag glasvezel. Het producere van zo’n topsheet is een arbeidsintensieve klus. Dit maakt Arbor ook zo exclusief

   Arbor Element

   De Arbor Element is het snowboard waar het allemaal mee begon. De Element is al jaren de hoeksteen van het mooi merk en mag oprecht een van werelds beste all mountain snowboard genoemd worden. De rocker gecombineerd met GripTech geven een super comfortabel gevoel zonder verlies van grip en controle. De Arbor Element kan goed gecombineerd worden met de Hemlock snowboardbining.

   Arbor Coda

   De Arbor Coda is een freeride snowboard die zich zowel op de piste als in de poederthuis voelt. De System Camber combineer een parabolische camber met GripTech en opstaande staalkanten voor maximale respons, precisie en grip. De Coda heeft een Directional Twin shape wat inhoudt dat de nose iets langer is dan de tail waardoor het board nog prima switch te rijden is. Bang te zijn dat je niet als eerste beneden bent hoef je niet te zijn. Het board is voorzien van een supersnelle sintered base.

   Arbor Shiloh

   In 2020 kwam Arbor voor het eerst met de Shiloh. De Arbor Shiloh heeft exact dezelfde shape dan zijn grote broer Coda. De Shiloh is voorzien van een Biax glasvezel waar de Coda een kern heeft die verstevingd is met een mix van biax en triax vezel. Hierdoor is de Shiloh net even iets milder en vriendelijker. Onderschatten moet je de Shiloh zeker niet! Wij denken dat dit snowboard uit kan groeien tot een van de meest populaire Arbor snowboard uit de collectie

   Arbor Snowboardshop

   Wij zijn dan ook trots om dit mooie snowboardmerk in ons assortiment te mogen hebben.

   Naast Arbor snowboards hebben we ook Arbor bindingen in onze collectie.

   Heb je vragen over welk Arbor snowboard het beste bij je past? Of welke lengte de beste is? Neem gerust contact met ons op via telefoon, Whatsapp of e-mail. Uiteraard ben je ook welkom in onze snowboardshop in Twente. Makkelijk bereikbaar en je kunt gratis voor de deur parkeren.