Bataleon bindingen

Uit voorraad leverbaar
Filters
10 ProductenPagina 1 van 1

Bataleon bindingen kopen

Natuurlijk kennen we het merk Bataleon van snowboards met 3D shape technologie. Hierin zijn ze al 19 jaar toonaangevend. Maar wist je ook dat ze ook hee goede snowboard bindingen ontwikkelen? Als je goed kijkt zie dat Bataleon bindingen lijken op Rome bindingen. In 2018 Is Rome toegevoegd aan het merken pakket van Low Pressure Studio waar o.a. ook Bataleon onder valt. Hierdoor vind je een aantal specificaties terug in de Bataleon bindingen waar al jaren een gedachten achter zit en al meerdere malen is doorontwikkeld. Dus met de kwaliteit zit het wel goed!

bataleon bindingen

Bataleon bindingen met Underwrap Technologie

De nieuwe Bataleon bindingen zijn gebaseerd op de Hybrid Chassis. Ze combineren een aluminium frame met een composiet geïnjecteerde base om de meest dynamisch flexende binding mogelijk te maken. Het Hybrid Chassis is nu verkrijgbaar in 2 verschillende smaken Het Fullwrap Aluminium frame is verbonden met 4 punten op de composiet basis. Dit maximaliseert de connectiviteit met het board voor een bliksemsnelle edge-to-edge respons en een locked-in gevoel. Het Asymwrap frame van een Batalon binding is verbonden met 3 punten van de composiet basis. Dit zorgt voor een iets mildere side-to-side flex zonder dat dit ten koste gaat van de controle van hak naar teen.

bataleon snowboard bindingen

Bataleon snowboardbindingen met 3D Flex

De kleinst mogelijke footprint van de binding, met zo min mogelijk hard plastic dat het board raakt, zorgt ervoor dat je het snowboard rijdt zoals het ontworpen is. Bataleon bindingen zorgen ervoor dat het snowboard al zijn dynamische eigenschappen kan uitvoeren zonder te worden beperkt of vervormd. Rij op je board, niet op je Bataleon binding!

Bataleon binding Blaster

Bataleon bindingen die naadloos aansluiten op je boots

Bataleon bindingen hebben de meest comfortabele straps ooit ontworpen. Of je nu inbindt met de over-molded Infinity strap set of de ultralichte Transfer straps uit één stuk. Bataleon garandeert een perfecte pasvorm, ongeacht het merk of model schoen dat je rijdt. De ToeStraps van Bataleon bindingen hebben gepatenteerde AuxTech®, een scharnierend patroon dat zich perfect om elke boots wikkelt voor de strakst mogelijke en meest precieze pasvorm. Om een perfecte pasvorm verder te garanderen hebben ze alles aan deze binding aanpasbaar gemaakt. Het frame van de Bataleon binding is volledig in maat verstelbaar, terwijl de highbacks een fijne afstelling van de forward lean en rotatie mogelijk maken. De binding kan in verschillende posities worden gemonteerd en gecentreerd over de schoen. Met de nieuwe Kink ladders is er nu ook de mogelijkheid om de hoek van de enkelband aan te passen. Welke boots je ook hebt, er is altijd een perfecte pasvorm.

Bataleon bindingen online bestellen bij Snowboards.nl

Bestel de nieuwe Bataleon bindingen makkelijk en snel online op Snowboards.nl. Heb je vragen of heb je meer informatie nodig? Neen contact met ons op of kom langs in onze snowboardshop. Onze shop is makkelijk te bereiken en de auto kan gratis voor de deur geparkeerd worden. Kom langs om onze gehele collectie snowboards en snowboardbindingen te bekijken

bataleon bindings