Capita snowboards

Uit voorraad leverbaar
Filters
8 ProductenPagina 1 van 1
Capita Pathfinder Camber
-15%
Capita Pathfinder Camber
  €399,00€339,95
  Capita Super D.O.A.
  -20%
  Capita Super D.O.A.
   €699,00€559,95
   Capita Defenders Of Awesome
   -15%
   Capita Defenders Of Awesome
    €499,00€424,95
    Capita Outerspace Living
    -15%
    Capita Outerspace Living
     €449,00€382,45
     Capita Space Metal Fantasy
     -15%
     Capita Space Metal Fantasy
      €399,00€339,95
      Capita The Navigator
      -20%
      Capita The Navigator
       €499,00€399,00
       Capita Mercury
       -20%
       Capita Mercury
        €599,00€480,00

        Capita snowboards

        Op zoek naar te gek Capita snowboards? Dan bij je bij Sowboards.nl aan het juiste adres! In onze collectie snowboards vind je uiteraard boards va het Oostenrijkse merk Capita. De boards worden met de hand gemaakt met 100% schone energie in hun eigen fabriek, The Mothership genaamd. Mars1: Mothership Advanced Research Station 1 is voltooid in 2016 en is de meest technologische geavanceerde en ecologische verantwoorde productiefaciliteit in de snowboardindustrie. Ben je milieubewust ingesteld? Dan is een Capita snowboard wellicht jouw favoriete merk.

        Duurzame Capita snowboards

        Naast investeringen in schone energie, is de bemanning van Capita snowboards (The Mothership) ook toegewijd om zichzelf uit te dagen om nieuwe manieren te vinden om verantwoord te produceren en veiligere, duurzamere en recyclebare materialen te vinden voor gebruik in de bouw.

        capita snowboards

        Capita snowboards gebruikt op water gebaseerde, UV-uithardende en oplosmiddelvrije inkten bij het printen en nul giftige lak bij het aanbrengen van de bovenlaag (dankzij de gepatenteerde PLT-technologie), plantaardige bioharsen in de constructie en FSC-gecertificeerde houten kernen.

        Wat maakt dit snowboard uniek

        De houten kern van een Capita snowboard is het hart en de ziel van de rijervaring. Dit essentiële element bepaalt de belangrijkste karaktereigenschappen van een snowboard en fungeert als de primaire bouwsteen voor al het andere dat in een Capita board past. Alle Capita snowboards beginnen met een gespecialiseerde houten kern die zorgt voor een uniforme flex, meer controle bij het draaien en een ongelooflijk snelle respons. Verschillende houtsoorten, samen met aangepaste kernprofielen, helpen elk board een uniek gevoel en gerichte flex te geven.

        capita snowboards

         

        Capita

        Gelamineerd glasvezel wordt gebruikt aan de boven- en onderkant van de houten kern van een Capita snowboard om het te beschermen tegen waterschade en is ook een belangrijk onderdeel bij het beheersen van de sterkte en flex van de boards. Bij het aanbrengen van de hars gebruiken ze een gemechaniseerd doseersysteem dat nauwkeurig een berekende hoeveelheid hars per board levert om ervoor te zorgen dat de juiste verhouding hars tot glasvezel wordt bereikt. Dit proces elimineert mogelijke droge plekken, voorkomt declinatie en zorgt ervoor dat er geen gewicht wordt toegevoegd door overtollig hars. Alle Capita snowboards zijn op deze manier gemaakt.

        De populairste Capita snowboards

        Dat Capita zich in een korte tijd heeft gevestigd tussen de grote merken is geen nieuws meer. Modellen als de Capita Super D.O.A en Merc als de Capita Mercury hebben grotendeels voor de populariteit gezorgd. Ook heet Capita een eigen team aan pro riders zoals Scott Stevens, Jess Kimura en Kazu Kokubo. Capita is een van de meerst innovatieve en creatieve snowboardmerken op de markt dat vooral het maken van plezier helemaal bovenaan de prioriteitenlijst heeft staan. Bij capita kun je terecht voor vrijwel alle soorten snowboards. Zoek je een rocker snowboard, camber snowboard of een flat snowboard? Capita heeft het!

        Capita uitrusting

        Capita snowboard kopen bij Snowboards.nl

        Weet je precies welk Capita snowboard je wilt kopen? Bestel het board dan veilig en snel op Snowboards.nl. Wij versturen het board dan razendsnel gratis naar je toe. Heb je meer informatie nodig over welk Capita board het beste bij je past of wat de beste lengte voor je is? Kom dan langs in onze snowboardshop om de Capita snowboards te bewonderen.

        Bekijk onze gehele collectie snowboards