Clew bindingen

Uit voorraad leverbaar
Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

Het verhaal achter Clew bindingen

Het Duitse bedrijf achter Clew bindingen is gespecialiseerd in het ontwerpem en produceren van hoogwaardige en comfortabele snowboard bindingen. Clew Snowboarder, zoals het bedrijf achter Clew bindingen heet is opgericht door een groep enthousiaste snowboarders die gepassioneerd waren het verbeteren van de snowboard ervaring van rijders van ieder niveau.

In de begin jaren van 2000 begon de groep snowboarders te experimenteren met nieuwe bindingen en technologieën die het snowboarden voor goed zou veranderen. In die tijd werden de meeste snowboard bindingen ontworpen op traditionele wijze. Dus met een baseplate, highback en straps. Voor sommige rijders is en blijft het iedere keer weer een gestuntel om de bindingen keer op keer goed vast te strappen.

De Clew snowboard bindingen kregen al snel een reputatie voor hun innovatieve technologie en hoogwaardige productie. De handige step-in bindingen werden met enthousiasme omarmd door snowboarders van alle niveaus. Het bedrijf is door de jaren heen blijven evolueren en hun bindingen blijven verbeteren, met nieuwe materialen en design features om comfort, prestaties en duurzaamheid te verbeteren.

De voordelen van Clew bindingen

Wellicht twijfel je tussen verschillende step-in bindingen zoals Flow bindingen, Burton StepOn of Nideker Supermatic. Ieder merk of type binding onderscheidt zich op een andere manier. Hieronder een aantal punten waarom je zou kunnen kiezen voor Clew bindingen.

1. Geweldige rij-ervaring

Clew bindingen combineren het gevoel van een traditionele strap binding met de mogelijkheid om super snel in en uit te stappen

2. Goed bestand tegen sneeuw en ijs

Zelfs wanneer er sneeuw of ijs op de baseplate of tussen het Clew mechanisme zit werkt de binding. Met twee schakel niveaus en de speciale geometrie weren Clew bindingen in alle condities.

3. Compatibel met iedere snowboardschoen

Je hebt geen speciale snowboard schoenen nodig. Clew bindingen kan je combineren met ieder merk of type snowboardschoenen.

4. Easy open handle

Uitstappen gaat nog nooit zo makkelijk. Trek aan de rode hendel en je stapt razend snel uit de binding. In tegenstelling tot ieder andere step-in binding hoef je minder diep te bukken om de binding te ontgrendelen.

Clew bindings

Clew bindingen voor dames en heren

Clew bindingen zijn er voor dames en heren. Het merk maakt geen onderscheid tussen beide. Enkel de juiste maat is van belang. Kijk daarom goed welke maat Clew binding je nodig hebt. Een te grote of te kleine binding heeft invloed op de prestaties en kan de dag op de piste maken of kraken. 

Hieronder de maattabel om de juiste maat te bepalen.

Clew bindingen maattabel

Clew bindingen kopen

Op zoek naar Clew bindingen om op je snowboard te monteren? Dan bij je bij Snowboards.nl aan het juiste adres. Je bestelt Clew snowboard bindingen makkelijk en snel online. Wil je de bindingen in het echt bekijken of wil je meer advies? Kom dan langs in onze snowboardshop om onze gehele collectie snowboard bindingen te bekijken.

clew bindingen