Dakine snowboard bag

Uit voorraad leverbaar
Filters
12 ProductenPagina 1 van 1

Dakine snowboard bag kopen

Wanneer je een eigen snowboard bezit ben natuurlijk zuinig op je geliefde materiaal. Een goede Dakine snowboard bag mag dan niet aan je gear ontbreken. Dakine snowboardtassen zijn er in verschillende modellen en kleuren. Het verschil tussen de verschillende modellen zit hem in de padding en of de snowboardtas van Dakine voorzien is van wieltjes. Enkele populaire Dakine snowboardtassen zijn de Dakine Pipe Snowboard bag, Freestyle snowboard bag en de Dakine Low Roller snowboardtas.

rugtas dakine

Duuzame Dakine snowboard tas

Bij het design van een  Dakine snowboard tas staat duurzaamheid op de eerste plaats. Wanneer een Dakine snowboard backpack is gemaakt om lang mee te gaan, is de kans kleiner dat deze op een stortplaats belandt. Het merk doet zijn beste om materialen te gebruiken die de impact op het milieu en de mensen die ermee werken verminderen. Zo kan je met een gerust hart je board veilig vervoeren in een Dakine snowboard tas.

rugtas dakine

Dakine Snowboard backpack van Gerecyclede materialen

Dakine snowboard backpack gebruikt al heel lang gerecyclede PET-materialen en elk jaar streven ze ernaar om meer te gebruiken zonder in te boeten aan duurzaamheid. De PET-polyestervezels zijn afkomstig van gerecyclede plastic waterflessen. Deze worden dus hergebruikt in producten van Dakine, van snowboard packpack tot kleding!

Dakine snowboard bag online kopen bij Snowboards.nl

Op zoek naar een mooie Dakine snowboard bag? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het juiste adres. Weet je precies welke snowboard bag je graag wilt kopen? Bestel deze dan veilig en snel online. Wil je liever meer informatie of eerst de Dakine snowboard tassen in het echt bekijken? Kom dan langs in onze snowboardshop. Onze shop is makkelijk te bereiken. Daarnaast kan de auto gratis voor de deur worden geparkeerd.

Bekijk ook onze gehele collectie snowboardtassen