Jones bindingen

Uit voorraad leverbaar
Filters
12 ProductenPagina 1 van 1

Jones bindingen op je Jones snowboard

Snowboardbindingen zijn de cruciale schakel tussen je lichaam en je snowboard. Jones bindingen grijpen je schoenen zonder drukpunten en brengt iedere beweging met maximale effectiviteit over naar het board. 

Jones snowboardbindingen zijn ontworpen om een hoog comfort en respons te bieden. Het snowboardmerk komt met twee type bindingen. De Apollo en de Mercury. De Apollo is een freeride binding ontwikkeld voor rijders die maximale respons nodig hebben op technisch terrein. De Jones Mercury is een Freestyle snowboardbinding ontworpen voor rijders die de hele berg willen berijden. Beide modellen zijn ontwikkeld samen met NOW. Now bindingen geven het snowboarden een nieuwe dimensie. Traditionele bindingen verliezen energie wanneer je druk op de bindingen zet. Dit wil je voorkomen door de straps nog strakker aan te trekken wat weer resulteert in drukpunten en vermoeide voeten.

Jones bindingen met Now SkateTech

Now en Jones zorgen met SkateTech dat de energie rechtstreeks van de straps naar je staalkant worden gebracht. Dit doen ze door de bindingen actief te laten kantelen op je snowboard. Je voeten blijven hierdoor meer ontspannen doordat je met minder energie hetzelfde resultaat behaalt.

Waarom bindingen van Jones kopen bij Snowboards.nl?

Naast de te gekke bindingen hebben we ook de Snowboards van dit Amerikaanse merk. Koop je bij ons een Jones snowboard met bindingen maken wij een mooie setprijs voor je. Daarnaast stellen we de binding direct af op jou snowboardschoenen zodat je zelf geen omkijken meer naar hebt. Twijfel je nog over de bindingen? Kom langs in onze snowboardshop om ze te bekijken onder het genot van een lekker bak koffie. Uiteraard hebben we een mooie collectie snowboardbindingen van de beste merken.

Bestel je liever de bindingen online en heb je nog advies nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoon, whatsapp of email. Plaats je voor 17:00 uur dan worden de snowboardbindingen dezelfde dag nog verzonden met PostNL. Verzenden doen we gratis vanaf € 39,95.

Bekijk onze gehele collectie Jones snowboards