NOW bindingen

Uit voorraad leverbaar
Filters
7 ProductenPagina 1 van 1

Alles over Now bindingen

NOW is gericht op het creëren van innovatieve, relevante technologieën voor de hedendaagse snowboarders. Now is een bedrijf dat in handen is van snowboarders en zijn toegewijd aan het verbeteren van het snowboarden door middel van hun producten en overtuigingen.

JF Pelchat werd opgericht in 2010 door een voormalig professioneel snowboarder en lid ban de beruchte crew. Hij realiseerde zich dat de mechanica en functie van de binding niet was veranderd sinds de introductie hiervan. Omdat hij de functie van de binding wilde verbeteren  ging hij naar zijn garage en ontwierp een nieuw concept dat het idee van de bindingtechnologie voorgoed zou veranderen. Voor No bindingen gaat het er altijd om tegen de stroom in te gaan door de blauwdruk van bindingontwerp te veranderen en een product te creëren dat rijders naar een hoger niveau tilt. Wat je kunt verwachten van Now bindingen is een moeiteloze een responsieve rit, een vermindering van vermoeidheid van de voeten en rijcomfort.

Now bindingen met SkateTech

Iedere Now binding is voorzien van SkateTech. Dat is ook wat Now bindingen zo uniek maakt. Maar wat is SkateTech precies? SkateTech is geinspireerd door hoe makkelijk en efficient een skateboard draait. Now bindingen met SkateTech bootsen zowel de functie als de beschrijving van skateboardtrucks na. De “Hanger” brengt de energie krachtig over van de straps naar de bussen en randen van je snowboard. De Kinpin werkt als een steunpunt eb vergroot deze energie door hefboomwerking. Traditionele bindingen verminderen de energieoverdracht door het beugen van de baseplate, waardoor je gedwongen wordt je straps harder aan te trekken, meer naar voren te leunen of hogere en stijvere highbacks te gebruiken. Dit alles leidt tot meer vermoeidheid en pijn aan de voeten. Now bindingen omzeilen het midden van het snowboard en sturen de energie rechtsreek naar de randen van je snowboard. Now bindingen brengen simpelweg meer kracht over op het board met minder werk, wat betekent dat je voeten langer ontspannen en comfortabeler blijven.

Now bindingen online bestellen

Op zoek naar een mooi setjes Now bindingen? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het juiste adres. Je vindt in onze wenshop een grote collectie van de mooiste modellen Now bindingen voor zowel dames als heren. Je filters makkelijk en snel op rijstijl, niveau en flex om zo de beste Now binding te vinden welke bij je past. Plaats je een order voor 16:00 uur? Dan verzenden wij de Now binding dezelfde dag nog razendsnel naar je toe!

Bekijk ook onze gehele collectie snowboard bindingen