Smith

Uit voorraad leverbaar
62 ProductenPagina 1 van 3

Het verhaal achter Smith optics

In 1965 ontwikkelde Dr. Bob Smith, orthodontist en fanatieke skiër, de eerste afgesloten thermische lens en ademende schuimrubberen bril. Hij was hiernaar opzoek zodat hij door kon blijven skiën terwijl andere naar binnen moesten tijdens hevige sneeuwval.

SMITH is al meer dan 50 jaar een pionier op het gebied van geavanceerde producten om plezier buiten de muren te stimuleren, innovaties te creëren die geweldige dingen versterken en spullen te maken waarbij elk detail een verschil maakt.

Het merk bracht voor het eerst een revolutie teweeg in de outdoor sport door de introductie van het eerste verwisselbare lenssysteem voor zonnebrillen en goggles. Al snel bracht het merk de condensvrije lenstechnologie naar een hoger niveau met de lancering van een ventilatiesysteem en de naadloze integratie van skibril en ski helm. In de daarop volgende jaren ontwikkelde ze werelds grootste milieuvriendelijke zonnebrillen collectie te wereld. Een van de laatste grote ontwikkeling is het geavanceerde gepolariseerde lenstechnologie ChromaPop ™.

Smith skibrillen en goggles voor goed zicht

Wanneer je regelmatig op wintersport bent geweest heb je het vast wel eens meegemaakt. Je kijk in de morgen naar boven en je ziet de wolken al laag hangen. Dat betekent dat je slecht zicht hebt op de piste. Balen natuurlijk! Maar Smith heeft hier iets op gevonden. Smith skibrillen zijn sinds enkele jaren voorzien van Chromapop lenzen. Deze lenzen verhogen het contrast waardoor je sporen en oneffenheden op de pist zichtbaar worden. Hierdoor sta je meer ontspannen op de ski's of op je snowboard.

Uitaard hebben wij de beste modellen Goggles zoals de Skyline, I/O, Vice en de I/O 4D MAG in onze collectie skibrillen.

Bekijk ons complete aanbod aan Smith goggles

Veilige Smith skihelm

Naast de ski goggles is het merk ook al jaren bekend om de goede kwaliteit helmen vol met technische snufjes. De winter sporten worden steeds extremer en dus de kans op hard vallen wordt ook steeds groter. Smith groeit mee met deze ontwikkeling. Een mooi voorbeeld hiervan is dat ze al hun helmen ontwerpen om te beschermen tegen 4 soorten impact, Lage snelheid, hoge snelheid, draai impact en een combinatie hiervan.

Bekijk snel onze gehele collectie Smith helmen

Waarom Smith online bestellen bij Snowboards.nl

Wanneer je bij Sideways besteld weet je dat het goed zit! Ten minste, we gaan er vanuit dat de skihelm en of skibril je goed past. Wij verzenden gratis je bestelling van vanaf € 39,95. plaats je een bestelling voor 17:00 dan wordt deze dezelfde dag nog meegegeven met PostNL. Na ontvangst heb je nog 14 dagen tijd om de helm of bril goed te passen. Naast dit fantastische merk hebben we uiteraard snowboardhelmen en goggles van de beste merken. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel onze collectie snowboard goggles en snowboard helmen