The Boardscompany

Uit voorraad leverbaar
Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

THE Boardscompany brengt technische, High-end en energieke snowboards op de markt waar je plezier mee kunt maken. Op wintersport gaan en plezier maken. Dat is waar het om draait bij dit fantastische snowboard merk.

Het verhaal achter The Boardscompany

Een team van  board-enthousiastelingen hebben het heft in handen genomen en hebben hoogwaardige, technische en betaalbare snowboards ontwikkeld. Alle boards uit de collectie zijn ontwikkeld met de basis, genieten en plezier op de berg.De boards van THE Boards Company zijn geschikt voor iedereen. Of je nu jong, oud, beginner of professional bent. 

In tegenstelling tot veel andere merken produceren ze geen seizoenscollecties maar worden het hele jaar door basiscollectie snowboards geproduceerd.

Energieke snowboards van THE Boardscompany

Het unieke aan de snowboards van THE boardscompany is dat ze geschikt zijn voor iedere doelgroep. THE Alfa, THE Prisma en THE Revolt zijn alle drie voorzien van een combinatie van Carbon en Titanal. Een belangrijke eigenschap van Titanal is dat het energie vasthoudt. Waar carbon direct terug in zijn oorspronkelijke vormt "springt" doet titanal dit geleidelijker. Hierdoor voelen de boards erg comfortabel en stabiel in. 

Daarnaast zijn alle snowboards voor zien van Edge Lift en Edge Control Technology. Edge Lift Technology zorgt ervoor dat het board minder snel gaat happen. De contactpunten zijn 1,5 mm omhoog "gelift". Dit maakt het makkelijker om bochten te maken en tricks te leren. 

 

THE boards company edge lift 

THE Boardscompany snowboards kopen

Op zoek naar een high-end snowboard maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Kom langs in onze snowboardshop in Nijverdal of bestel makkelijk en snel online. Wil je ze graag komen bekijken? De koffie staat klaar! Koop je een snowboard in onze winkel? Dan wordt deze direct in de hotwax gezet.

Bij onze gehele collectie snowboards