ThirtyTwo snowboardschoenen

Uit voorraad leverbaar
Filters
27 ProductenPagina 1 van 2

ThirtyTwo snowboard schoenen

Dit mooie Amerikaanse merk staat al jaren hoog aangeschreven als het aankomt op snowboard schoenen en de ontwikkelingen hiervan. ThirtyTwo snowboard schoenen gaan niet voor een comfy fit straight out of the box. Ze richten zich volledig op een long lasting fit. Schoenen die de hele dag lekker zitten. Ze hebben dus een langere periode nodig om echt lekker te gaan zitten maar daarna, als ze eenmaal goed zitten wil je ook niks anders meer.

ThirtyTwo snowboard schoenen werkt samen met rijders als Jeremy Jones, Scott Stevens en Halldor Helgason. Stuk voor stuk grote namen die alleen maar opzoek zijn naar de beste boot.

Bekijk naast onze collectie ThirtyTwo snowboardschoenen ook de rest van onze snowboardschoenen en bestel direct online met gratis verzending vanaf €39,95,- in Nederland!

Thirty Two snowboard schoenen technology

ThirtyTwo snowboardschoenen is al jaren een van de koplopers als het gaat om verbeteren van de snowboardschoen. Zo werken ze door hun hele lijn schoenen met Insulation binnenschoenen die volledig hervormbaar zijn door middel van hitte. Dit wordt zelfs zo ongeveer verplicht door het merk. Zelfs met de meest zachte, comfortabele schoen moet deze op de speciale Föhn om deze goed pas te maken aan je voeten.

Daarnaast hebben ze technieken ontwikkeld als de Donut, een extra schijf die je aan je binnen schoen plakt zodat je nooit meer los in je schoen zit met bijvoorbeeld dunnere enkels, verschillende soorten zolen, Vibram, STI Foam en zelfs Michelin rubber en nog veel meer!

Bekijk ook de beste aanbiedingen voor snowboards!

Verschillende ThirtyTwo snowboardschoenen

ThirtyTwo werkt met 4 verschillende liners. De Comfort, Team, Performance en de Elite liner.

  • De comfort liner is een head moldable Insulation binnen schoen met een comfort harnas en een comfort zool.
  • De Team is een iets hardere binnenschoen met ook een head moldable Insulation liner. Daarnaast een verbeterd Harnas en een meer ondersteunende zool.
  • Performance liner is weer een stukje stijver en beter te vervormen dan de Team binnen schoen. Ook deze schoen komt met een head moldable Insulation binnenschoen, verbeterde zool en een nog mooier harnas waarmee je vast zit in je buitenschoen.
  • De Elite liner, de crème de la crème onder de binnen schoenen. Compleet hervormbare Insulation liner met een custom zool, supersterk harnas en te regelen flex in de schoen dmv inserts. Is alleen het beste goed genoeg en wil je strak in je schoen zitten? Kijk dan zeker naar de Elite liner.

Type sluiting op je ThirtyTwo snowboarschoenen

32 werkt net als de andere merken met verschillende manieren van sluiten, wat wel opvalt is dat ze erg veel traditionele vetersluitingen hebben wat volgens ons perfect aansluit bij de rest van de schoenen. Natuurlijk zijn er ook de BOA-sluitingen, speed lace’s en combinatie’s hiervan.

ThirtyTwo snowboardschoenen online kopen

ThirtyTwo snowboardschoenen online kopen? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het juiste adres. In ons collectie ThirtyTwo snowboard boots vind je modellen voor zowel heren als dames. Het beste is altijd om verschillende modellen te passen. Kom dus gerust langs in onze snowboardshop en laat je adviseren.

Naast te gekke 32 boots hebben we ook snowboardschoenen van Burton, Rome, Vans en Nidecker