Union bindingen

Uit voorraad leverbaar
Filters
26 ProductenPagina 1 van 2

Union bindingen kopen

Op zoek naar een mooie set Union bindingen? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het juiste adres! In onze collectie vind je de nieuwe Union bindingen voor zowel heren als dames in de leukste en nieuwste kleuren. Weet je al precies welke Union binding het beste bij jou rijstijl past of perfect matcht bij je snowboard? Bekijk dan snel de nieuwste binding van Union.

Het verhaal achter Union bindingen

Union Binding Company is de wereldleider in de productie en ontwikkeling van snowboard bindingen. Steeds meer snowboarders over de hele wereld vertrouwen meer op Union dan enig ander bindingsmerk dat momenteel op de markt is. Bij Union draait alles om focus en toewijding. Het motto 'Stronger' staat niet alleen voor het product - het vertegenwoordigt alle facetten van het bedrijf.

Union Bindingen werd in 2005 opgericht door Martino Fumagalli en George Kleckner in Seattle, Washington. Met veel ervaring uit hun vorige banen bij Northwave/Drake vonden ze dat het tijd werd voor een frisse en nieuw snowboard binding merk op de snowboardmarkt. Ze explodeerden in de snowboard scene met een extreem duurzame en ijzersterke binding. Tot op de dag van vandaag blijft het bedrijf onafhankelijk en eigendom van de werknemers die zich in zetten voor Union bindingen.

union snowboard bindingen

Welke maat Union bindingen heb ik nodig?

Voordat je nieuwe Union bindingen gaat bestellen is het belangrijk dat je de juiste maat bepaald. Kijk eerst goed naar de maat die in je snowboardschoen staat. De maatvoering voor de heren modellen lopen van S, M en L. Maat S loopt van 37-41 en maat M van 40-43. Maat L is de grootse maat en loopt van 43 tot groter.

De maatvoering van Union bindingen voor dames loopt net weer even iets anders. Maat S loopt van 34-37 en maat M van 41.

Alle Union bindingen zijn perfect af te stellen op de schoen. De mogelijkheden zijn ongekend, waardoor je jouw snowboardschoenen altijd gecentreerd in je binding kan krijgen.

snowboard bindingen union

Wat maken Union bindingen zo populair?

Nagenoeg alle onderdelen die zijn verwerkt in Union bindingen worden in eigen beheer gemaakt. Dit houdt in dat de technologieën die in deze bindingen zijn verwerkt nergens anders terug te vinden zijn. Union staat bekend als een duurzaam bedrijf dat kwaliteitsuitrusting produceert, die zelfs onder zware omstandigheden blijft functioneren, maar niet onderdoet in comfort. In de loop van de jaren heeft Union verschillende nieuwe materialen ontwikkeld, zoals Extruded Aluminium, Injected Magnesium of Machined Coring™. Daardoor zijn de bindingen van Union lichter, responsiever en duurzamer dan andere bindingen die verkrijgbaar zijn op de markt. Forged Carbon verlegt bovendien de grenzen als het gaat om sterkte en gewicht.

De populairste snowboard Union bindingen

Dat een goede snowboard binding niet duur hoeft te zijn bewijst het merk met de Union Flite Pro. Voor slechts € 159,- bezit je een Union binding met de nieuwste technieken. Een van de populairste modellen uit de collectie is wellicht de Union Force. Deze allround binding is voor de rijder die overal op de berg te vinden is en die gaat voor kwaliteit en controle.

Union bindingen online bestellen bij Snowboards.nl

Weet je al precies welke Union bindingen het beste bij je passen?  Bestel ze dan veilig en snel op Snowboards.nl. Wij leveren de Union bindingen dan razendsnel gratis bij je thuis. Heb je meer informatie nodig of wil je weten welk model het beste bij je past? Of wil je simpelweg de bindingen eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in onze snowboardshop. Onze shop is makkelijk bereikbaar. Daarnaast kan de auto gratis voor de deur geparkeerd worden.

Bekijk snel onze gehele collectie snowboard bindingen

union snowboard bindingen