Yes snowboards

Uit voorraad leverbaar
Filters
6 ProductenPagina 1 van 1
Yes Basic
-20%
Yes Basic
  €429,95€343,00
  Yes Hybrid
  Yes Hybrid
   €599,95
   Yes Standard
   -20%
   Yes Standard
    €549,95€439,00

    Yes Snowboards is een merk dat bekend staat om hun innovatieve en kwalitatief hoogwaardige snowboards. Het merk werd opgericht in 1995 door professioneel snowboarder Romain De Marchi, en sindsdien heeft Yes Snowboards zich ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van snowboards.

    Yes Snowboards biedt een breed scala aan snowboards voor zowel beginners als gevorderden. Ze hebben boards voor alle soorten terrains, van poedersneeuw tot geprepareerde pistes. Bovendien biedt Yes Snowboards ook een ruime keuze aan bindingen, schoenen en andere accessoires om je snowboardervaring nog beter te maken.

    Een van de dingen waar Yes Snowboards bekend om staat, is hun focus op duurzaamheid. Ze gebruiken milieuvriendelijke materialen zoals bamboe en recycled kunststof in de productie van hun boards, en hebben ook een programma om oude boards te recyclen en opnieuw te gebruiken. Dit maakt Yes Snowboards tot een merk dat niet alleen hoogwaardige producten biedt, maar ook rekening houdt met het milieu.

    Yes Snowboards werkt ook nauw samen met professionele snowboarders om hun producten te ontwikkelen en te verbeteren. Ze hebben een team van topriders, waaronder Romain De Marchi zelf, dat actief meewerkt aan het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe boards. Dit zorgt ervoor dat Yes Snowboards altijd op de hoogte is van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van het snowboarden, en dat ze altijd producten kunnen bieden die aan de hoogste eisen voldoen.

    In samenwerking met hun professionele teamriders heeft Yes Snowboards ook een aantal unieke technologieën ontwikkeld, zoals de "Banana Tech" camber-profielen, die ervoor zorgen dat de boards soepel en gemakkelijk te controleren zijn, en de "Carbon Ops" constructie, die ervoor zorgt dat de boards zowel stijf als flexibel zijn. Dit zorgt ervoor dat Yes Snowboards producten kan bieden die aan de behoeften van zowel beginnende als gevorderde snowboarders voldoen.

    Yes Snowboards is een merk dat bekend staat om hun innovatieve en duurzame producten, en dat nauw samenwerkt met professionele snowboarders om de beste boards te ontwikkelen. Als je op zoek bent naar een hoogwaardig snowboard van topkwaliteit, is Yes Snowboards zeker een merk om in overweging te n