Softboots snowboard

Uit voorraad leverbaar
Filters
8 ProductenPagina 1 van 1

Softboots snowboard kopen

Op zoek naar softboots voor jouw snowboard? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het juiste adres. Snowboard schoenen met een zachte of softe flex zijn vergevingsgezinder voor je benen en straffen minder snel een foutje af. De snowboard schoenen vergen minder energie om bochtjes te draaien. Daarnaast zorgen ze voor minder druk op de schenen. Softboots snowboard zijn ideaal voor freestylers en jibbers, maar ook heel erg geschikt voor de beginnende snowboarder.

soft flex snowboardschoenen

Wat zegt een softe flex over een snowboardschoen?

Geregeld hoor je de term flex en stijfheid voorbijkomen wanneer we praten over snowboardschoenen. Waar wat bedoelen we daar precies mee? Hoe softer de flex, hoe makkelijker de schoen te buigen is. Wanneer je een bocht wilt draaien moet je in staat zijn om je knieën over je tenen te buigen. Hoe stijver de schoen, hoe lastiger dit is. Een snowboardschoen met een zachte flex is goed te combineren met een beginner snowboard. Daarnaast heb je de keuze uit hardboots voor je snowboard of een medium flex

Soft flex snowboardschoenen om te jibben

Breng je vele uren door in het funpark? Ben je een geoefende freestyler? Dan zijn snowboardschoenen met een zachte flex ideaal voor jou rijstijl. Om te jibben heb je bewegingsvrijheid nodig en dat bieden soft flex snowboardschoenen! 

Snowboard softboots online bestellen

Bij Snowboards.nl ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar softboots voor je snowboard. Je vindt in onze collectie snowboardschoenen van de beste merken zoals Burton, Vans, ThirtyTwo, Nidecker en Rome.

Ons advies is altijd om langs te komen zodat we je voeten op kunnen meten en je goed te adviseren. Het klinkt misschien raar maar een snowboard kopen is makkelijker dan een paar goede soft flex snowboardschoenen. De meeste gemaakt fout is om schoenen te groot te komen. Wanneer je de juiste maat hebt zal je merken dat je de voorkant van de boots voelt wanneer je rechtop staan. Wanneer je door je knieën gaat zal je merken dat je tenen vrijkomen. Kom langs in onze snowboardshop om onze gehele collectie snowboard schoenen te bekijken.

snowboardschoenen met zachte flex