Snowboard hardboots

Uit voorraad leverbaar
Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

Snowboard hardboots kopen

Op zoek naar nieuwe hardboots voor je snowboard? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het goede adres. Snowboard schoenen met een stijve flex zijn voor boarders die harder gaan in het leven. Ga je voor maximale snelheid? Diepe carve bochten? Dan ben je een echte freerider. Snowboard hardboots zijn dan zeker van toegevoegde waarde.

stijve flex snowboardschoen

Wat zegt een stijve flex over een snowboardschoen?

Vaak komen de termen flex en stijfheid wanneer we praten over snowboardschoenen. Maar wat bedoelen we daar precies mee? Hoe softer de flex, hoe makkelijker de schoen te buigen is. Wanneer je een bocht wilt draaien moet je in staat zijn om je knieën over je tenen te buigen. Hoe stijver de schoen, hoe lastiger dit is. Verlang je veel support van je boots? Ga je voor maximale edge-hold? Dan is een stijve flex snowboardschoen voor jou de beste keuze. Daarnaast kan je kiezen voor een medium flex of een softboots snowboard

Hardboots snowboard online bestellen

Bij Snowboards.nl ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar hardboots voor je snowboard. Je vindt in onze collectie snowboardschoenen van de beste merken zoals Burton, Vans, ThirtyTwo, Nidecker enRome.

Wij adviseren altijd om langs te komen in onze shop zodat we je voeten op kunnen meten en je goed te adviseren. Het klinkt misschien raar maar een snowboard kopen is makkelijker dan een paar goede soft flex snowboardschoenen. De meeste gemaakt fout is om schoenen te groot te komen. Wanneer je de juiste maat hebt zal je merken dat je de voorkant van de boots voelt wanneer je rechtop staan. Wanneer je door je knieën gaat zal je merken dat je tenen vrijkomen. Kom langs in onze snowboardshop om onze gehele collectie snowboard schoenen te bekijken.

Voor zowel dames als heren. Heb je meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze snowboardshop.

snowboardschoen stijve flex