Flat snowboards

Uit voorraad leverbaar
Filters
6 ProductenPagina 1 van 1
Nidecker Elle
Nidecker Elle
  €299,95
  Nidecker Play
  Nidecker Play
   €299,95
   Capita Space Metal Fantasy
   -15%
   Capita Space Metal Fantasy
    €399,00€339,95
    Rome Gang Plank
    -20%
    Rome Gang Plank
     €469,95€375,00
     Burton Family Tree Pow Wrench
     -25%

     Flat snowboard kopen

     Op zoek naar een goed snowboard met een flat base? Dan bij je bij Snowboards.nl aan het juiste adres! Zoals de naam al doet vermoeden hebben alleen de nose en tail van een flat base snowboard een lichte kromming. Het middelste deel van het board ligt volledig vlak op de sneeuw. Het voordeel hiervan is dat het snowboard zeer wendbaar is. Daarnaast is een flat base snowboard makkelijk te besturen op lage snelheden.

     flat-snowboard-vs-camber

     Flat base snowboard ideaal voor freestyle

     Een flat base snowboard is ideaal voor boxen en rails in het funpark. Ook geeft een snowboard met een flat base meer stabiliteit tijdens een landing dan een volledig rocker snowboard, Daarnaast zal je merken dat je ground tricks met een flat base snowboard makkelijker kunt uitvoering dan met een camber snowboard. Ook beginnende snowboarders kunnen heerlijk boarden op een snowboard met een flat base. De boards zijn gemakkelijk in te sturen en straffen niet direct ieder foutje af. Hierdoor sta je met meer zelfvertrouwen op je snowboard. Vanwege de vergevingsgezinde eigenschappen van het flat base snowboard wordt dit profiel vaak gebruikt voor beginner snowboards, all mountain snowboards en freeride snowboards.

     Voordelen van een flat snowboard

     Enkele voordelen van een snowboard met een flatbase zijn dat ze zeer breed inzetbaar zijn, een goede grip en zeer stabiel zijn voor parkrijders. Een nadeel is dat ze minder pop hebben dan een camber board.

     Flat snowboards van de beste merken

     Op zoek naar een goed flat snowboard? Bekijk dan snel onze uitgebreide collectie snowboards. In onze collectie vind je dames en heren snowboards van de beste merken. Denk hierbij aan BataleonJonesLib-TechRoxyArborBurtonNidecker, Rome, Capita en Gnu. Bestellen doe je makkelijk en veilig online. Heb je meer informatie nodig of wil je de snowboards graag in het echt zien? Kom dan langs in onze snowboardshop.

     flat vs camber snowboard