Soft flex snowboards

Uit voorraad leverbaar
Filters
15 ProductenPagina 1 van 1
Lib-Tech Skate Banana
-20%
Lib-Tech Skate Banana
  €559,95€449,00
  Nidecker Elle
  Nidecker Elle
   €299,95
   Bataleon Feelbetter 
   -20%
   Bataleon Feelbetter 
    €459,95€367,60
    Nidecker Play
    Nidecker Play
     €299,95
     Jones Aviator 2.0
     -20%
     Jones Aviator 2.0
      €599,95€480,00
      Bataleon Chaser
      -20%
      Bataleon Chaser
       €429,95€343,96
       Bataleon Spirit 
       -20%
       Bataleon Spirit 
        €429,95€343,96
        Bataleon Feelbetter
        -20%
        Bataleon Feelbetter
         €449,95€359,00
         Rome National
         -20%
         Rome National
          €599,95€479,00
          Bataleon Spirit
          -25%
          Bataleon Spirit
           €399,95€299,95
           Arbor Cadence
           -20%
           Arbor Cadence
            €499,95€399,95

            Soft flex snowboards kopen

            Voordat je een snowboard gaat kopen moet je voor jezelf eerst bepalen wat je niveau is en wat je er precies mee wilt doen. Wanneer je net begonnen bent met snowboarden is het te adviseren om een snowboard te kopen met een soft flex. Een soft flex snowboard is vriendelijker en straft niet gelijk ieder foutje af. Het snowboard laat zich gemakkelijk sturen en geeft je vertrouwen bij het onder de knie krijgen van de techniek.

            low flex snowboard

            Soft flex snowboards om te jibben

            Ben je een geoefende freestyler en ben je veelal in het funpark te vinden dan is een snowboard met een soft flex ook ideaal. Een freestyle of parksnowboard is niet ideaal om gas te geven op de piste. Daar heb je immers carving snowboards en freeride snowboards voor. Wel zijn deze boards makkelijk in de flex te duwen waardoor ze ideaal zijn voor “groundtricks”. Ben je meer van het railen en box rijden? Dan heb je een Jib snowboard nodig. Jibben is de basis van bijna alle trick die je doet in het park.

            Soft flex snowboard voor beginner

            Het voordeel van een soft flex snowboard voor beginners is dat deze boards zich makkelijk laten sturen. Zowel in de lengte als in de torsie hebben de boards een soft flex. Wanneer je met te weinig ervaring op een te stijf snowboard rijdt is het moeilijker om de techniek goed onder de knie te krijgen. In plaats van de staalkant het werk te laten doen ben je dan snel geneigd om met je achterste been te gaan trappen. Dit kost kracht en je leert jezelf zo niet de optimale techniek aan. Wil je een wat meer vergevingsgezind snowboard met toch nog een hoog potentieel? Overweeg dan eens een medium flex snowboard.

            Snowboard met een lage flex online bestellen

            Bij Snowboards.nl ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een snowboard met een soft flex. In onze collectie vind je snowboards van de beste merken zoals BataleonJonesLib-TechRoxyArborBurtonNidecker, Rome, Capitaen Gnu.

            In onze shop vind je snowboard kleding en snowboards voor zowel dames als heren. Heb je meer informatie nodig over snowboards? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze snowboardshop.

            soft-flex-snowboard