Stijve flex snowboards

Uit voorraad leverbaar
Filters
24 ProductenPagina 1 van 1
Burton Story Board
-20%
Burton Story Board
  €609,95€488,00
  Arbor Annex
  Arbor Annex
   €879,95
   Arbor A-Frame
   Arbor A-Frame
    €799,95
    Nidecker Smoke
    -30%
    Nidecker Smoke
     €599,95€419,00
     Gnu Headspace
     -20%
     Gnu Headspace
      €499,95€399,00
      Gnu Hyper
      Gnu Hyper
       €639,95
       Gnu Hyper
       -20%
       Gnu Hyper
        €599,95€480,00
        Borealis Drakkar
        -20%
        Borealis Drakkar
         €559,00€449,00
         Lib-Tech MC Snake Kink
         -15%
         Lib-Tech MC Snake Kink
          €579,95€494,95
          Arbor Bryan Iguchi Pro Camber
          -27%

          Snowboard met een stijve flex

          Ben je een gevorderde snowboarder? Ben je op zoek naar een snowboard welke direct reageert en super stabiel is? Dan is een snowboard met een stijve flex een aanrader! Of je nu een freestyler, freerider of een all mountain rijder bent. De stijfheid van een snowoard zegt niet altijd iets over het type rijstijl waarvoor het snowboard geschikt is.

          Hoge flex snowboard ideaal voor freeriders

          Snowboards met een hoge flex blijven stabiel op hoge snelheden en hebben een goede kantengrip wanneer je het board op zijn kant zet. De stijfheid wordt mede bepaald door de toevoegingen aan de houten kern. Carbon wordt vaak gebruikt om het board meer respons te geven in zowel de lengte als de torsie flex. Een stijf snowboard heeft ook een agressief karakter. Dit is niet voor iedereen weggelegd. Wanneer je de techniek nog niet volledig onder contole hebt is een aan te raden om te kiezen voor een snowboard met een medium flexof een snowboard met een zachte flex.

          stijf snowboard

          Stijf maar toch vriendelijk

          Doordat steeds meer nieuwe technieken toegepast worden krijgen de boards steeds meer een vriendelijk karakter zonder verlies van stabiliteit en grip. Basalt en titanal zijn hier een voorbeeld van. Waar je voorheen stijve snowboards nagenoeg altijd volle bak moest rijden kan je de stijvere boards ook relax rijden wanneer je dat zou willen. Daarnaast speelt het profiel van een snowboard ook een rol. Camber zal altijd iets stijver en directer aanvoelen dan een rocker. Niet beter of minder maar puur persoonlijke voorkeur.

          snowboard stijve flex

          Snowboard met een stijve flex kopen

          Jouw nieuwe snowboard met een stijve flex bestel je veilig en snel op snowboards.nl. In onze collectie vindt je heren en dames snowboards van de beste merken zoals  BataleonJonesLib-TechRoxyArborBurtonNidecker, Rome, Capita en Gnu.

          Heb je vragen of heb je meer advies nodig over een snowboard? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze snowboardshop. Onze winkel is makkelijk te bereiken en tevens kan de auto gratis voor de deur geparkeerd worden.

          Bekijk snel onze gehele collectie snowboards