Crashpant snowboarden

Uit voorraad leverbaar
Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

Crashpants snowboarden online kopen

De snowboard vakantie is voor velen veruit dé mooiste vakantie die er is. Het is voor deze mensen echt aftellen tot de volgende wintersportvakantie begint. Belangrijk onderdeel is en blijft natuurlijk de veiligheid. Bij Snpwboards.nl schenken we hier ook veel aandacht aan en verkopen we diverse beschermende kleding en accessoires zoals snowboard crashpants. Deze broekjes zijn voorzien van extra verstevigingen en kussens op kwetsbare plekken rondom de bovenbenen en billen.

Wellicht zoek je meer snowboard protectie? Denk aan een goede snowboard helm, snowboard kleding of zoek je uitdaging op en heb je speciale veiligheidsmiddelen tegen lawinegevaar nodig? Je vindt het in onze webshop met snelle levering in heel Benelux. Of kom uiteraard langs in onze showroom voor persoonlijk advies en ons volledige assortiment.

Crashpants snowboard voor dames en heren

De crashpants bij Snowboards.nl zijn veelzijdige broeken die enorm duurzaam zijn. De hoge kwaliteit materiaal, wicking en compressiestof zorgen dat deze broeken heel veel kunnen hebben. In onze webshop kun je crash pants kopen voor dames en heren. Ze vormen goed om je lichaam en sluiten netjes aan. Voor nog betere bescherming kun je je uitrusting aanvullen metpolsbescherming en kniebescherming. Zoek je hulp of advies bij de aankoop van de juiste crashpants? Laat het ons weten via telefoon of chat, of stuur een mail.