Crashpants snowboarden

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

Crashpants voor snowboarden online kopen

De ski- of snowboard vakantie is voor velen by far dé mooiste vakantie die er is. Het is voor deze mensen echt aftillen tot de volgende wintersport vakantie. Belangrijk onderdeel is en blijft natuuurlijk de veiligheid. Bij Sideways Sports schenken we hier ook veel aandacht naar en verkopen we diverse protectie kleding en accessoires zoals snowboard crashpants. Deze broekjes zijn voorzien van extra versteviging en kussens op kwetsbare plekken rondom de bovenbenen en billen.

Wellicht zoek je meer snowboard protectie? Denk aan een goede snowboard helm, snowboard kleding of zoek je uitdaging op en heb je speciaal lawine safety hulpmiddelen nodig? Je vindt het in onze webshop met snelle levering in heel Benelux. Of kom uiteraard langs in onze showroom voor persoonlijk advies en ons volledig assortiment.

Bestel Crash pants snowboard voor dames en heren

De crash pants bij Snowboards.nl zijn veelzijdige broeken en enorm duurzaam. De hoge kwaliteit materiaal, wicking en compressie stof maken het broekjes die heel wat kunnen hebben. In onze webshop kun je crash pants kopen voor dames en heren. Ze vormen goed om je lichaam en sluiten netjes aan. Zoek je hulp of advies bij de aankoop van de juiste crashpants? Laat het ons weten via telefoon of chat, of stuur een mail.