Straps

Filters
0 ProductenPagina 1 van 1

Niets is zo vervelend wanneer je op de piste tot de conclusie komt dat de straps van je snowboardbindingen versleten of gebroken zijn. Controleer altijd ruim voor je wintersporttrip of je bindingen nog compleet zijn en of alles nog goed werkt.

Straps vervangen van snowboardbindingen

Wanneer je merkt dat de kartels van je straps versleten zijn is het raadzaam om de straps tijdig te vervangen. Doe je dit te laat? Dan kan het zomaar zijn dat je een hele dag op de piste mist. Je zal ter plaatsten dan op zoek moeten gaan naar reserve straps. Kostbare tijd die je natuurlijk veel liever op de piste had doorgebracht.

Helaas zijn de straps niet allemaal universeel. Ieder merk heeft zo weer zijn eigen dikte, breedte en hoeveelheid kartels. In ons assortiment vind je van de verschillende binding merken straps. Onder andere van Flow, Rome, Union en Burton.  Hebben we de juiste straps voor je niet op voorraad? Neem dan gerust contact met ons op zodat we voor je op zoek kunnen gaan.

Reserve straps snowboardbindingen online kopen

Bij Snowboards.nl ben je aan het juiste adres voor snowboardbindingen en allerlei onderdelen hiervan zoals straps. Bestel veilig en snel online en wij bezorgen razendsnel via PostNL de order. Kom je liever langs in onze snowboardshop om onze gehele collectie te bekijken? Je bent van harte welkom. We zijn makkelijk te bereiken en je kunt gratis voor de deur parkeren.