Kinder snowboards

Filters
0 ProductenPagina 1 van 1

Snowboard kids kopen

Hoe gaaf is het om samen met je zoon of dochter te snowboarden. Ga je voor een kind huren of ga je een kinder snowboard kopen? Naast dat kinder boards korter zijn, zijn ze ook anders opgebouwd. Kinder snowboards zijn vaak lichter en  soepeler zodat ze makkelijk kunnen draaien en sturen. Op een soepeler board leert een kind makkelijk en snelller goed snowboarden. Hoe mooi is het wanneer je na de lunch, wanneer de snowboardles van je kind afgelopen is, samen nog een paar bochtjes kan maken op de piste?

Waar op letten snowboard voor kind kopen?

Waar je goed op moet letten in de lengte van het snowboard. Wanneer je een kind op een te lag snowboard laat boarden maak je het hem of haar onnodig moeilijk. Een kind wat veel valt of het lastig vindt zal eerder de moet opgeven. Daarnaast wegen kids niet zo veel dus wanneer ze een jaar later op een kort board staan is dat geen probleem.

Kinder snowboard met sintered base

Rijdt je kind geregeld indoor en is hij of zijn vaak in het park te zien? Dan is een kinder snowboard met een sintered base aan te raden. Om sommige kicker te springen hebben de kids snelheid nodig die ze vaak missen bij een goedkoper kinder board. Een snowboard voor kind met een sintered base neemt meer wax op waardoor het board sneller glijdt.

Snowboards kids online kopen bij Snowboards.nl

Op zoek naar een snowboard voor kids? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het juiste adres. Je vindt bij ons kinder snowboards van de beste merken zoals BurtonJonesBataleonNideckerLib Tech, Rome, Capita, Gnu en Roxy. Heb je meer informatie of advies nodig? Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel.