Park snowboards

Filters
41 ProductenPagina 1 van 2

Fun park snowboard kopen

Niets is mooier dan op een zonnige dag met je vrienden lekker te freestylen in het fun park. Een fun park snowboard is hierbij een must have. Een park snowboard kenmerkt zicht door een directional twin of een volledige true twin shape. Bij een twin shape zijn de tip en tail beide even lang en breed. Het board is dus volledig symmetrisch. Het voordeel is dat je met zo'n snowboard in beide richtingen aan kan komen rijden en landen. Een goed park board helpt je om het maximale uit schansen, ook wel kickers genoemd, boxen, rails en halfpipes te halen.

In onze shop vind je fun park snowboards van de beste merken zoals  BataleonJonesLib-TechRoxyArborBurtonNidecker, Rome, Capita en Gnu.

park snowboard

Kenmerken van een jib en park snowboard

Zoals hierboven al beschreven, hebben park snowboards veelal een twin shape. Daarnaast is de sidecut symmetrisch en de flex in de tip en tail identiek. Ook zijn de meeste park snowboards softer in de flexdan bijvoorbeeld freeride snowboardsHierdoor hebben ze een vriendelijk karakter en straffen ze niet te snel af wanneer je bijvoorbeeld na een trick niet goed landt.

park snowboards

Rocker of camber park snowboard

De keuze tussen een camber of rocker park snowboard hangt enigszins af van je persoonlijke voorkeur en wat voor type parkrijder je bent. Wanneer je een gevorderde parkrijder bent en al grote kicker kunt springen zal wellicht de voorkeur gaan naar een camber snowboard. Deze hebben net even wat meer power en pop. Ben je meer van de groundtricks of begin je net met park rijden? Dan is wellicht een fun park snowboard met rocker een betere keuze. Deze zijn weer iets vriendelijker zodat je niet iedere keer afgestraft wordt wanneer je een foutje maakt.

Fun park snowboard online kopen

Bij Snowboards.nl ben je voor het kopen van een park snowboard aan het juiste adres. In onze uitgebreide collectie snowboards vind je park boards voor zowel heren als dames. Ben je op zoek naar een park snowboard, kijk dan ook eens naar park bindingen. Niet alle bindingen zijn namelijk even geschikt om gebruikt te worden in het funpark. Heb je advies nodig over een park snowboard? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze snowboardshop om deze mooie snowboards te bezichtigen. Wij helpen je graag met het zoeken naar het beste snowboard voor jou!