Park snowboards

Filters
13 ProductenPagina 1 van 1
Lib-Tech Skate Banana
-20%
Lib-Tech Skate Banana
  €499,95€399,95
  Bataleon Feelbetter
  -20%
  Bataleon Feelbetter
   €449,95€359,00
   Arbor Cadence
   -20%
   Arbor Cadence
    €499,95€399,95
    Gnu Headspace
    -20%
    Gnu Headspace
     €499,95€399,00
     Bataleon Spirit
     -20%
     Bataleon Spirit
      €399,95€319,00
      Bataleon Distortia
      -20%
      Bataleon Distortia
       €499,95€399,00
       Lib-Tech TRS
       -33%
       Lib-Tech TRS
        €599,95€399,95
        Bataleon Evil Twin
        -20%
        Bataleon Evil Twin
         €549,95€439,00
         Arbor Westmark Camber
         -20%
         Arbor Westmark Camber
          €549,95€439,95

          Park snowboard kopen

          Niets is mooier dan op een zonnige dag met je vrienden lekker te freestylen in het fun park. Een fun park snowboard is hierbij een must have. Een Park snowboard kenmerkt zicht door een directional twin of een volledige true twin shape. Bij een twin shape zijn de tip en tail beide even lang en breed. Het board is dus volledig symmetrisch. Het voordeel is dat je met zo.n snowboard in beide richten aan kan komen rijden en landen. Een goed park board helpt je om het maximale uit schansen, ook wel kickers genoemd, boxen, rails en halfpipes te halen.

          In onze shop vind je expert snowboards van de beste merken zoals  BataleonJonesLib-TechRoxyArborBurtonNidecker, Rome, Capita en Gnu.

          park snowboard

          Kenmerken van een jib en park snowboard

          Zoals hierboven al beschreven is, hebben park snowboards veelal een twin shape. Daarnaast is de sidecut symmetrisch en de flex in de tip en tail identiek. Daarnaast zijn de meeste park boards softer in de flex dan bijvoorbeeld freeride snowboardsHierdoor hebben ze een vriendelijk karakter en straffen ze niet te snel af wanneer je bijvoorbeeld een trick niet goed landt.

          park snowboards

          Rocker of camber park snowboard

          De keuze tussen een camber of rocker park snowboard hangt enigszins af van je persoonlijke voorkeur en wat voor type parkrijder je bent. Wanneer je een gevorderde parkrijder bent en al grote kicker kunt springen zal wellicht de voorkeur gaan naar een camber snowboard. Deze hebben net even wat meer power en pop. Ben je meer van de groundtricks en begin je net met park rijden? Dan is wellicht een Park snowboard met rocker een betere keuze. Deze zijn weer iets vriendelijker zodat je niet iedere keer afgestraft wordt wanneer je een foutje maakt.

          Park snowboard online kopen

          Bij Snowboards.nl ben je voor het kopen van een park snowboard aan het juiste adres. In onze uitgebreide collectie snowboards vind je park boards voor zowel heren als damesHeb je advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze snowboardshop om deze mooie snowboards te bezichtigen. Wij helpen je graag met het zoeken naar het beste board voor jou!