Anon

1 ProductenPagina 1 van 1

Stoere Anon helmen en brillen

Anon is een stoer en mooi merk en staat hoog aangeschreven als het om skihelmen, snowboardhelmen en skibrillen gaat. Ze zijn natuurlijk bekend door hun magnetische lenzenwissel systeem door middel van de MFI-techniek. Kijk snel eens online naar de collectie van  Anon brillen  en snowboard helmen

Helder en veilig zicht met een Anon skibril

Deze ski brillen zijn er in veel pasvormen, maten en prijzen. Het bekendste model is de M2 met magnetische lens. Erg bekend geworden tijdens de olympische spelen. De snowboarders trokken zo de lens van hun skibril af na hun run. Voor iedereen zijn wensen hebben ze een aparte bril. Veel van deze brillen zijn uitgerust met Sonar. Ook hebben we voor mensen met een normale bril een speciale serie skibrillen die over een bril te dragen zijn. Zogenaamde OTG-skibrillen.

Populaire Anon ski brillen

Door hun vaste collectie hebben ze al jaren een aantal populaire modellen in hun collectie. Daarnaast komen er ieder jaar weer enkele nieuwe modellen bij. De meest populaire Anon brillen zijn de Helix, M2, M3M4 en nu de nieuwe Sync.

Sonar op een Anon snowboard bril

Sinds een aantal jaren werken ze samen met Karl Zeiss met de Sonar techniek in hun lenzen. Dit is hun manier om meer zicht te creëren in allerlei weertypes en hoeveelheid licht.

Dit laatste is ook hoe het weertype van een lens wordt uitgelegd. Met de VLT (Visible Light Transmission) percentages. Hoe hoger dit percentage is hoe meer licht de lens doorlaat. Dit zijn meestal de lenzen voor het slechte weer waarbij je veel licht nodig hebt. Is het een heel lage VLT dan heb je te maken met een donkere lens voor het betere weer met veel zon.

Anon Skihelm voor iedereen

Anon maakt skihelmen voor ieder hoofd en geslacht. Zo zijn er speciale dames skihelmen & heren skihelmen. Dit heeft te maken met de vorm van ons hoofd. Het is alleen niet zo dat een dame per se een dames helm hoeft te hebben of andersom.

Snowboardhelm met MIPS

Daarnaast zijn veel van hun Snowboardhelme uitgerust met MIPS. Dit is een stukje extra veiligheid waarbij je naast de punt impact bij het vallen, ook wordt beschermd tegen het draaien van de hersens tijdens een val. Er zit een (vaak gele) binnenschaal in de MIPS-ski helm die meedraait met het hoofd. Mocht je vallen en te veel draaien, knappen de bevestigingspunten af om daarna je hoofd meer ruimte te geven om door te draaien zonder abrupt tot stoppen te komen. Deze punten zijn daarna natuurlijk goedkoop te vervangen.

Waarom Anon bestellen bij Snowboards.nl

Dat het merk Anon behoort tot de beste merken die zich richten op het maken van kwalitatieve skibrillen en helmen zal je niet ontgaan zijn. Wij van Sideways zijn dan ook erg enthousiast met dit merk in onze collectie. Je wintersport zal nooit meer hetzelfde zijn met een goggle van Anon. Dingen die je eerst nooit zag worden nu ineens zichtbaar. Wil je een nieuwe Anon skibril kopen bij ons in de winkel? Heb je al een skihelm? Neem deze dan mee naar de winkel. Dat is wel zo makkelijk met passen. Heb je nog geen helm? Dan adviseren we om te kiezen voor de combinatie van een Anon skibril en een Anon skihelm.