Anon goggles

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

Anon Goggles en skibrillen

Op zoek naar een te gekke Anon Goggle of skibril? Wil je maximaal zicht hebben tijdens je wintersport? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide collectie Anon skibrillen en goggles in de collectie. Zowel in de webshop als in onze snowboardshop in Nijverdal.

Altijd goed zicht met skibril van Anon met Sonar lenzen van Zeiss

In nagenoeg alle modellen Anon skibrillen zitten Sonar lenzen van Carl Zeis. Deze kleur lenzen filteren het licht op een unieke manier waardoor je onder alle omstandigheden altijd maximaal zicht en contrast hebt.

Anon goggles met Magna-Tech® magnetische lenzen.

Wil je makkelijk en supersnel van lens kunnen wisselen? Kijk dan eens naar de Anon goggles die voorzien zijn van Magna-Tech. De lens zit door middel van meerdere sterke mageneten aan het montuur vast. Hierdoor kan je de lens makkelijk en snel vervangen door bijvoorbeeld een slechtweer lens.

Modellen als de Anon M3, M2 en de Anon Sync zijn voorzien van het Magna-Tech® systeem

Deze modellen worden uiteraard geleverd met bonus lens zodat je onder alle omstandigheden lekker door kunt snowboarden of skiën.

Anon skibril voor brildragers

Alle modellen Anon skibrillen zijn geschikt voor brildragers. Dit wordt ook wel OTG genoemd. OTG staat voor Over The Glasses. Natuurlijk kan het voorkomen, bij een uitzonderlijk monteur van een bril, dat de skibril niet helemaal goed zit.

Anon skibril met sferische lens

Een Anon Skibril met een sferische lens, ook wel “bolle” lens genoemd, heeft het voordeel dat de bolling de vorm van de ogen volgt. Hierdoor zie je net even wat meer contrast in de sneeuw. Populaire modellen Anon skibrillen met een met sferische lens zijn de Anon M2 en de M3.

Anon skibril met een cilindrische lens

Een Anon Skibril met een cilindrische lens, ook wel “platte” lens genoemd, heeft het voordeel dat deze vaak net even iets goedkoper zijn. De voornaamste reden is dat deze vorm lens simpel weg makkelijker is om te maken. Een klein voordeeltje van een cilindrische lens ten opzichte van een sferische lens is dat deze lens iets minder kwetsbaar is voor krassen.

Anon brillen sluiten perfect aan op een Anon Ski- en snowboardhelm

Naast een goede Anon skibril ook op zoek naar een veilige snowboardhelm? Kijk dan eens naar een Anon snowboardhelmen. Deze sluiten perfect aan op elkaar wat het comfort verhoogd!

Anon Skibril met PERCEIVE lenzen

Anon heeft vanaf seizoen 2021 de Sonar lenzen vervangen voor PERCEIVE lenzen. Deze lenzen zijn speciaal ontwikkeld voor Anon en geven een nog beter contrast weer. Naast het haarscherpe zicht zijn de lenzen voorzien van een coating waardoor condens verledentijd is. PERCEIVE lenzen onderscheiden zich wanneer de omstandigheden op de piste slechter worden. De kunst is om diepte, kleuren en contrast te blijven zien wanneer er minder licht in de lucht aanwezig is. Dit kunstje beheerst Anon uitermate goed en dat zie je terug in de kwaliteit van de Anon Skibrillen.

Onze artikelen kun je direct online kopen met gratis verzending vanaf €39,95,/. Bekijk hier de gehele collectie goggles