Bataleon

9 ProductenPagina 1 van 1
Bataleon Thunder
-20%
Bataleon Thunder
  €599,95€479,00
  Bataleon Feelbetter
  -20%
  Bataleon Feelbetter
   €449,95€359,00
   Bataleon Spirit
   -20%
   Bataleon Spirit
    €399,95€319,00
    Bataleon Distortia
    -20%
    Bataleon Distortia
     €499,95€399,00
     Bataleon Camel Two
     -20%
     Bataleon Camel Two
      €499,95€399,00
      Bataleon Evil Twin
      -20%
      Bataleon Evil Twin
       €549,95€439,00
       Bataleon Camel Toe
       -20%
       Bataleon Camel Toe
        €389,95€311,00

        Heb je vragen of advies nodig, kon langs in onze winkel of neem contact op, we helpen je graag.

         

        De nieuwste Bataleon snowboards en bindingen op voorraad

        Bataleon snowboards staan natuurlijk bekend om de Triple Base Technology. Bataleon komt voor 2023 met een serie mooie snowboardbindingen. De Bataleon bindingen matchen perfect qua eigenschappen en kleuren op de  snowboards. Aangezien er veel kennis vanuit Rome in de bindingen is gestopt kan je gerust stellen dat het met de kwaliteit en pasvorm wel goed zit!

        Alles over Bataleon snowboards

        Bataleon staat bekend om hun 3BT techniek. Deze Triple Base Technology zorgt ervoor dat je net zoveel grip houdt als dat je gewend bent van een traditionele camber maar zonder de happende nadelen hiervan. Doordat ze met “Sidekick” de zijkanten van de tip en tail van het Bataleon snowboard hebben opgetild zijn de contactpunten die dicht bij je snowboardbinding liggen nu makkelijk te bereiken zonder dat het board hapt.

        Na lang knutselen met het zoeken van een goede 3D shape naast alle traditionele “platte” snowboards hebben ze een echte revolutie door weten te voeren. Je ziet nu zelfs dat grote merken ook 3D technieken toepassen in hun snowboards.

        Jouw Bataleon snowboard kopen bij Sideways

        Wellicht denk je er over na om een nieuw snowboard te kopen. Via via heb je gehoord dat een Bataleon  super lekker boardt. Wij kunnen dit ook beamen. Twijfel je toch of een Bataleon snowboard goed bij je past? Kom langs in onze showroom en laat je adviseren welk type snowboard het beste bij je past. Daarnaast hanteren we altijd een tevredenheidsgarantie. Ben je niet helemaal tevreden na een week snowboarden? Geen probleem. Wij gaan altijd voor tevreden klanten. Kom terug naar onze shop en leg uit wat je niet fijn vond aan het board. We kijken dan samen naar een oplossing. Wil je graag toch een ander board? Ok dat kan. Je laat dan de huurprijs vallen van het snowboard. Het resterende bedrag kan je gebruiken om een ander snowboard uit te kiezen. Komt het vaak voor? Gelukkig niet. Wij hebben een ruime ervaring met Bataleon snowboards en wij testen geregelde meerdere modellen zodat we je goed kunnen adviseren.

        Koop je bij ons een snowboard? Dan maken wij het board volledig piste klaar. We polijsten de staalkanten en voorzien het board van een verse hotwax laag.

        Bataleon boards en bindingen online bestellen

        Weet je precies welk Bataleon snowboard of binding bij jou rijstijl past? Bestel dan nu veilig en snel online. Wil je graag wat meer informatie of twijfel je welke lengte of maat het beste is voor je? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze snowboardshop.