Bent Metal bindingen

Uit voorraad leverbaar
Filters
14 ProductenPagina 1 van 1

Bent Metal bindings voor snowboards

Bent Metal Binding Works (BMBW) is een gezelschap van engineers, designers en allemaal life time snowboarders die er een gezamenlijk doel van hebben gemaakt werelds beste snowboardbinding te maken. Dit doen ze in samenwerking met de 30 jaar lange ervaring van Mervin.

Bent Metal snowboardbindingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals carbon, aluminium, nylon en alle buckles zijn van magnesium. Alle onderdelen zijn los te verkrijgen en dus te vervangen.

Alle Bent Metal bindingen zijn handgemaakt in de USA.

Flex in je snowboard binding van Bent Metal

Het grote verschil tussen een Bent Metal bindingen en elke andere snowboard binding zijn de flex control drive plates. Dit zijn kleine platen die je in de baseplate van je binding legt. Deze drive plates verplaatsen de kracht en energie die jij in je binding stopt gelijk door naar je snowboard.

Nu is een baseplate op zichzelf niks nieuws, wat wel anders is is het feit dat deze te vervangen zijn. Heb je bijvoorbeeld 2 boards en wil je op bijvoorbeeld je freestyle snowboard een snowboardbinding met een lage flex en op je freeride snowboard een stijvere binding dan kan dit. Je koopt een apart setje base plates en die klik je zo in en uit je binding.

Forward lean afstellen met de Cube

Persoonlijk vinden wij dit het best werkende systeem op welke binding dan ook. De Cube is een vierkantje achterop je binding waarmee je heel makkelijk in echt een handomdraai instelt hoeveel je voorover in je binding wordt gedrukt.

Bent Metal Bindingen online bestellen bij Snowboards.nl

Jouw nieuwe Bent Metal bindingen bestel je veilig en snel op Snowboards.nl. De bindingen worden gratis razendsnel bezorgd. Wil je de bindingen graag komen bekijken of win je graag advies in? Kom dan langs in onze snowboardshop in Nijverdal. Makkelijk bereikbaar en je kunt gratis voor de deur parkeren.

Bekijk ons totale aanbod aan snowboard bindingen of kom langs in onze showroom in Nijverdal.