Nidecker snowboardschoenen

Uit voorraad leverbaar
Filters
10 ProductenPagina 1 van 1

Je hebt al een snowboard en je zoekt nog een paar goede snowboard boots? Kijk dan eens naar Nidecker snowboard schoenen. Sinds enkele jaren maakt Nidecker naast snowboard ook schoenen nadat Nidecker Flow over heeft genomen.

Nidecker snowboard schoenen

Nidecker gelooft heilig in het BOA sluitsysteem. Ze hebben dan ook al hun boots voorzien met dit handige wieltje. Het is dan ook het snelste sluitsysteem op de markt. Nidecker heeft snowboard schoenen met een Boa en boots met dubbele BOA. Schoenen, zoals de Nidecker Triton en Tracer hebben een Dubbele Boa. Dit wordt ook wel Boa Focus genoemd. Het voordeel hiervan is dat je de boven- en de onderkant apart van elkaar kunt sluiten. Wel zo handig als je bijvoorbeeld een brede voet hebt of een dikke kuit.

Nidecker Tracer

De Tracer BOA Focus van Nidecker is voor seizoen 2020 – 2021 opnieuw ontwikkeld. De schoen heeft een upgrade gekregen met een dubbele BOA. Deze all mountain schoen met medium flex is comfortabel met stijf genoeg voor een snelle kantenwissel

Daarnaast is Heel-Lift verleden tijd met de Nidecker Tracer. Je voet blijft goed gefixeerd door de vernieuwde Dual Zone Boa®-systeem gecombineerd met de asymmetrische 3D Molded Tongue. De liner is verwarmbaar zodat deze goed naar je voet gaat staan. Kom je langs in onze snowboardshop verwarmen we de snowboardschoenen kosteloos voor je. Bestel je ze online? Geen probleem. Hetzelfde effect krijg je na een of twee dagen lekker boarden

Nidecker snowboard boots online bestellen bij Snowboards.nl

Kies je voor snowboardschoenen van Nidecker dan kies je voor kwaliteit. In onze webshop kan je je makkelijk en snel filteren op type schoen en maat. Zo vind je vliegensvlug de beste schoen die bij je past. Heb je alsnog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de klantenservice.

Je kan ook langskomen in onze snowboardshop in Nijverdal.. Sideways is 6 dagen per week geopend. Makkelijk bereikbaar en parkeren kan gratis voor de voordeur. We meten als eerste je voeten op zodat we de juiste maat kunnen bepalen. Het is belangrijk om verschillende modellen te passen zodat je goed voelt wat de verschillen zijn. Wanneer we de beste snowboardschoenen voor jou gevonden hebben gaan we de schoen bootfitten. We verwarmen de schoen waarna je er nog 10 minuten in gaat staat. Hierdoor vormt de liners van de boots zich naar jou voeten. Bestel je de schoenen online? Dan is verwarmen niet mogelijk. Geen probleem Het zelfde resultaat krijg je na een dag lekker snowboarden.

Bekijk snel onze gehele collectiesnowboard schoenen