Snowboard schoenen met BOA

Filters
15 ProductenPagina 1 van 1

Snowboard schoenen met BOAⓇ sluiting

Snowboard schoenen met BOAⓇ sluiting zijn niet meer weg te denken de laatste jaren. In het begin waren we allemaal sceptisch over de handige draaiknop. Houdt het zich wel goed in de sneeuw? Is het makkelijk te vervangen waren enkele vragen toen we voor het eerst geconfronteerd werden met de BOAⓇ sluiting.

Snowboardschoen met BOAⓇ; Het begin

BOA werd in 2001 in de Rocky Mountains geboren met een revolutionair sluitsysteem dat de manier waarop snowboarders hun snowboardschoenen 'instelden' veranderde.

Het BOA Fit-systeem is een revolutionair en bekroond, gepatenteerd systeem dat is geïntegreerd in toonaangevende merkpartnerproducten, waardoor 's werelds beste uitrusting nog beter wordt. De innovatieve oplossingen van BOA zijn ontworpen om gebruikers in staat te stellen te draaien voor een snelle, moeiteloze nauwkeurige pasvorm.

Na talloze prototypes en tests werd het BOA Fit-systeem geboren, waarmee een snelle, moeiteloze, nauwkeurige pasvorm werd gecreëerd die uiteindelijk een revolutie teweeg zou brengen in industrieën variërend van snowboarden tot medische bracing.  Vans was een van de eerste merken die toekomst zagen in snowboardschoenen met BOA en lanceerden in 2001 de eerste BOA-aangedreven snowboardschoenen voor consumenten.

Snowboardboots met dubble BOA

Snowboardboots met een dubbele BOA verdrijven langzaam de schoen met een enkele draaiknop. Het nadeel van snowboardboots met een enkele BOA is dat de scheen goed gefixeerd kon worden maar de voet minde goed was te fixeren. Daarnaast is een enkele BOA ook niet ideaal wanneer je bijvoorbeeld een smalle kuit hebt en een brede voet of andersom. De Double BOAⓇ zorgt ervoor dat je de boven0 en onderkant van de schoen apart van elkaar kunt afstellen. Hierdoor wordt de pasvorm van de snowboardschoen nog beter.

Snowboard schoenen met BOA kopen

Op zoek naar nieuwe snowboardschoenen die voorzien zijn van een BOA sluiting? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het juiste adres! In onze collectie vind je snowboard boots van de beste merken zoals Burton, Vans, ThirtyTwo, Nidecker en Rome. Bestel makkelijk en snel online en we verzenden je razendsnel jou nieuwe schoenen op met PostNL. Heb je meer informatie nodig of wil je liever verschillende snowboardschoenen passen? Kom dan langs in onze snowboardshop en laat je adviseren.

Bekijk snel onze gehele collectie snowboardschoenen