Snowboardschoenen met hybrid sluitsysteem

Uit voorraad leverbaar
Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

Snowboard schoenen met hybrid sluiting

Snowboard schoenen met hybrid sluiting bieden het beste van beide werelden. De combinatie van traditionele veters en een BOA zorgen voor een perfecte fit en afstelmogelijkheden. Je bent misschien iets langer bezig om je snowboard boots aan te trekken, maar eenmaal aan je voet zitten ze als gegoten. Tenslotte doe je de snowboard schoenen maar een keer per dag aan en uit.

snowboard boots met hybride sluiting

Snowboardboots met hybrid sluiting van de beste merken

Op zoek naar nieuwe snowboardboots met een hybrid sluiting? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het juiste adres. In onze collectie vind je boots met veters en een BOA van merken zoals Vans, ThirtyTwo, Rome, Nidecker en Burton. Het voordeel van snowboardschoenen met veters en een BOA is dat deze perfect af te stellen zijn zodat ze perfect aan je voeten sluiten

Snowboardschoen met veters en BOA

Wij merken dat veel klanten in de winkel vragen naar snowboard schoenen met een BOA. Natuurlijkheid is het makkelijk en snel. Maar heb je wel eens gedacht aan een snowboardschoen met een BOA en veters? De BOA van een hybride schoen zorgt ervoor dat je heel gefixeerd achterin de schoen. Zo wordt veel lift voorkomen. Dit type snowboardschoenen combineert het gemak van snowboardschoenen met vetersen boots met een BOA sluiting! 

Snowboard schoenen met hybrid sluiting online kopen

Op zoek naar nieuwe snowboardschoenen die voorzien zijn van een BOA en een veter sluiting? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het juiste adres! In onze collectie vind je snowboards en snowboard boots van de beste merken zoals Burton, Vans, ThirtyTwo, Nidecker en Rome. Bestel makkelijk en snel online en we verzenden je razendsnel jou nieuwe schoenen op met PostNL. Heb je meer informatie nodig of wil je liever verschillende snowboardschoenen passen? Kom dan langs in onze snowboardshop en laat je adviseren. Wij meten altijd eerst de voeten op om de juiste maat te bepalen. Daarnaast is het belangrijk om verschillende modellen te passen en te vergelijken.

Wil je meer informatie over waar je op moet letten bij het passen van snowboardschoenen met veters? Lees dan deze blog

snowboard schoenen hybride sluiting