Snowboardschoenen met veters

Uit voorraad leverbaar
Filters
8 ProductenPagina 1 van 1

Snowboardschoenen met veters

Snowboardschoenen met veters zijn old skool maar nog steeds van deze tijd! Snowboardschoenen met het traditionele vetersysteem zijn in tegenstelling tot snowboard schoenen met BOA goedkoper. En oké, je bent in de ochtend misschien paar tellen langer bezig met het aantrekken en sluiten van je boots, maar dan zitten ze wel gelijk goed. Tenslotte doe je de snowboard schoenen maar een keer per dag aan en uit.

snowboardschoenen veters

Snowboardboots met veters van de beste merken

Op zoek naar nieuwe snowboardboots met veters? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het juiste adres. In onze collectie vind je boots met veters van merken zoals Vans, ThirtyTwo, Rome, Nidecker en Burton. Het voordeel van snowboardschoenen met veters is dat deze perfect af te stellen zijn. Daarnaast zijn ze iets voordeliger en het vervangen van beters is vrij simpel.

Kies je voor een snowboard schoen met veters of BOA?

Wij merken dat de meeste klanten vragen naar snowboardschoenen met BOA. Natuurlijkheid is het makkelijk en snel. Let wel op dat je betaald voor de twee knoppen. Een schoen met een of twee BOA’s koste gemiddeld 40,- duurder dan een snowboardschoen met veters. De steun en pasvorm wordt bepaald door de binnenschoen. Laat ons je adviseren wat voor jou de beste keuze is. We helpen je graag met het uitzoeken van jou nieuwe snowboardschoenen.

Snowboard schoenen met veters online kopen

Op zoek naar nieuwe snowboardschoenen die voorzien zijn van een veter sluiting? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het juiste adres! In onze collectie vind je snowboard boots van de beste merken zoals Burton, Vans, ThirtyTwo, Nidecker en Rome. Bestel makkelijk en snel online en we verzenden je razendsnel jou nieuwe schoenen voor een snowboard op met PostNL. Heb je meer informatie nodig of wil je liever verschillende snowboardschoenen passen? Kom dan langs in onze snowboardshop en laat je adviseren. Wij meten altijd eerst de voeten op om de juiste maat te bepalen. Daarnaast is het belangrijk om verschillende modellen te passen en te vergelijken. Kijk ook eens naar onze collectie snowboard schoenen met speedlace sluiting en snowboard schoenen met hybride sluiting.

Wil je meer informatie over waar je op moet letten bij het passen van snowboardschoenen met veters? Lees dan deze blog

Bekijk snel onze gehele collectie snowboard schoenen

veter snowboard schoenen