Snowboardschoenen medium flex

Uit voorraad leverbaar
Filters
31 ProductenPagina 1 van 2

Medium flex snowboardschoenen kopen

Op zoek naar nieuwe medium flex snowboardschoenen? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het goede adres. Snowboard schoenen met een medium flex zijn vergevingsgezinder dan een stijve freeride schoen en stijver dan een park schoen met een zachte flex. De snowboardschoenen vergen minder energie om bochtjes te draaien maar bieden genoeg support om gas te kunnen geven op de piste. Daarnaast zorgen ze voor minder druk op de schenen. Medium flex snowboardsschoenen zijn ideaal voor gevorderde snowboarders en All mountain snowboarders.

snowboardschoen medium flex

Wat zegt een Medium flex over een snowboardschoen?

Geregeld hoor je de term flex en stijfheid voorbijkomen wanneer we praten over snowboardschoenen. Waar wat bedoelen we daar precies mee? Hoe softer de flex, hoe makkelijker de schoen te buigen is. Wanneer je een bocht wilt draaien moet je in staat zijn om je knieën over je tenen te buigen. Hoe stijver de schoen, hoe lastiger dit is. Naast een medium flex kun je kiezen uit softboots voor je snowboard of hardboots voor je snowboard

Snowboardschoenen met een medium flex online bestellen

Bij Snowboards.nl ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar snowboardschoenen met een medium flex. Je vindt in onze collectie snowboardschoenen van de beste merken zoals Burton, Vans, ThirtyTwo, NideckerenRome.

Wij adviseren altijd om langs te komen in onze shop zodat we je voeten op kunnen meten en je goed te adviseren. Het klinkt misschien raar maar een snowboard kopen is makkelijker dan een paar goede soft flex snowboardschoenen. De meeste gemaakt fout is om schoenen te groot te komen. Wanneer je de juiste maat hebt zal je merken dat je de voorkant van de boots voelt wanneer je rechtop staan. Wanneer je door je knieën gaat zal je merken dat je tenen vrijkomen. Kom langs in onze snowboardshop om onze gehele collectie snowboard schoenen te bekijken.

Onze collectie bevat snowboardschoenen voor zowel dames als heren. Heb je meer informatie nodig over snowboards of snowboard schoenen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze snowboardshop.

snowboardschoenen met medium flex