Supermatic bindingen

Uit voorraad leverbaar
Filters
3 ProductenPagina 1 van 1

De Nidecker Supermatic bindingen zijn een gamechanger

De Nidecker Supermatic bindingen mag als een gamechanger worden bestempeld. Gamechanger is een term die in de meeste industrieën veel wordt gebruikt, en snowboarden is daarop geen uitzondering. Elk seizoen komen verschillende merken met nieuwe ideeën en producten om het snowboarden makkelijk, comfortabeler en beter te maken. Veel van deze innovaties zien we na een á twee jaar weer verdwijnen. Dat zal voor deze geniale snowboard bindingen niet het geval zijn

Waarom worden de Supermatic bindingen een succes?

Het grote voordeel van de Nidecker Supermatic binding is dat deze binding gecombineerd kan worden met ieder willekeurige snowboard schoenen. Waar je met Step-On van Burton afhankelijk bent van Burton schoenen, tegenwoordig ook DC, passen alle boots van alle merken in de Surpermatic binding. Zonder twijfel het belangrijkste onderdeel van je hele snowboard-setup zijn je boots. Het maakt niet uit hoeveel geld je aan je uitrusting spendeert, als je boots niet goed passen, is het game over. Dit is de 'universele' factor, en het is een slimme zet van Nidecker, waardoor het budget en de fit van een individuele rijder voorop kunnen lopen.

Nidecker Supermatic bindingen in het wit en groen

Nidecker Supermatic

Nidecker Supermatic bindingen

Supermatic bindingen

Supermatic bindingen in vergelijking met Flow bindingen

Wellicht overbodig nieuws maar Nidecker heeft enkele jaren geleden Flow overgenomen. Direct na de overname zijn de bindingen onder handen genomen en aanzienlijk verbeterd. Ook met de Supermatic bindingen laat Nidecker niets aan het toeval over. Veiligheid staat voorop en alle mogelijk tests zijn uitgevoerd op de bindingen als alle onderdelen. Het grote verschil tussen Flow bindingen en een Supermatic binding is dat je niet hoeft te bukken wanneer je de binding wilt sluiten. Daarnaast kan je de binding ook gewoon als strap binding gebruiken. Wel zo handig wanneer je in een benarde houding ligt in de diepe poeder.

Nidecker Supermatic XL nu verkrijgbaar

Heb je schoenmaat 44,5 of groter en lijkt het je te gek om te snowboarden met Supermatic bindingen? Vanaf nu zijn Nidecker Supermatic XL beschikbaar. Het eerste seizoen waarin deze Nidecker bindingen op de markt kwamen werden ze alleen geleverd in maat M en L. De vraag was enorm de mannen met schoenmaat 44,5 of groter vielen buiten de boot. Gelukkig kunnen de mannen met grote voeten aankomend seizoen ook genieten van het gemak van deze step-in bindingen.

Nidecker Supermatic bindingen online kopen

In onze shop vind je Nidecker Supermatic bindingen voor verschillende doelgroepen. Wij bieden Nidecker bindingen voor dames, bindingen voor heren en voor kinderen. Wil je graag de bindingen komen bekijken of heb je meer informatie nodig over bijvoorbeeld de juiste maat? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze snowboardshop. De shop is makkelijk bereikbaar en de auto kan gratis geparkeerd worden voor de deur!

Bekijk onze gehele collectie snowboard bindingen